Rakuten Viber, vodeća globalna platforma za privatnu i bezbednu razmenu poruka i glasnovnu komunikaciju poziva sve prave ljubitelje fudbala da uživaju u fudbalskoj groznici koju predstojeće Evropsko prvenstvo nosi sa sobom tako što će učestvovati u njenoj interaktivnoj nagradnoj igri prognoziranja rezultata - i time se još više približiti pravoj akciji u društvu svojih prijatelja, članova porodice i kolega. Ljubitelji fudbala imaće priliku da postave svoje prognoze na globalnu tabelu čime će iskazati podršku svojim timovima i steći priliku da osvoje neku od aktraktivnih nagrada: po jedan iPhone 15s tokom svake od 4 nedelja trajanja igre, kao i jedan iPhone 15 Pro Max kao glavnu nagradu. Fudbal kao “najvažnija sporedna stvar na svetu”, po rečima čuvenog trenera Karla Anćelotija, spaja njegove istinske ljubitelje iz cele Evrope i šire na najvažnijem kontinentalnom fudbalskom takmičenju. U slavu takmičarskog duha, fer-pleja i nacionalnog timskog ponosa Viber je pripremio širu akciju za navijače koja će im omogućiti da se druže i komuniciraju povodom svake utakmice.

Strast i užitak takmičenja će dodatno biti naglašeni kroz Viberov posebni čet-bot za prognozere, koji će nagraditi najtalentovanije među pratiocima Eura, koji će međusobno biti povezani u okviru njihovih grupnih četova na Viberu. Ono što će fudbalsku porodicu dodatno povećati i zbližiti ovom sjajnom prilikom će biti i dva posebna besplatna fudbalska Viber stiker paketa protkana duhovitim fudbalskim ulogama, fazonima i izrekama.

“U ovoj eri super-sportova smo ponovo zajedno da podelimo radost sa strastvenim ljubiteljima fudbala među Viberovom evropskom i globalnom publikom i dodatno se zbližimo kroz druženje, zabavu i zadovoljstva takmičenja koja naša nagradna igra pruža svima”, izjavio je Atanas Rajkov, Potpredsednik za globalni marketing i razvoj poslovanja kompanije Rakuten Viber.

Prijavite se za čet-bot za prognoziranje rezultata ovde i besplatno preuzmite naše Viber stiker pakete inspirisane fudbalom.