Oktobar kao nežni mesec obojen u roze koji žene širom sveta već skoro 40 godina obeležavaju kao mesec borbe protiv karcinoma dojke, igra važnu ulogu u godišnjem kalendaru švedske kompanije FOREO koja podrškom kampanja za podizanje svesti o ranoj dijagnostici raka dojke, svim damama ukazuje na važnost i jednostavnost redovnih pregleda i kontrola. Istraživanja su pokazala da otprilike jedna od osam žena će tokom života dobiti rak dojke, što ovu vrstu raka čini najčešćom u svetu. Kako bi svest o ozbiljnosti ove bolesti podigla na viši nivo, kompanija FOREO koja je ujedno i lider u inovativnoj nezi kože, već četvrti put zaredom pruža podršku Udruženju „Žena uz ženu“ koje organizuje karavan „Budi hrabra – pregledaj se“, opremljen ultrazvučnim aparatom i opremom za dijagnostički pregled.

Ova akcija za cilj ima podizanje svesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja ove bolesti kroz pružanje besplatnih preventivnih preglede svim ženama širom Srbije.

Ova društveno odgovorna kompanija, pored pružanja podrške humanitarnim akcijama u Srbiji, jako je delotvorna i na globalnom nivou, gde između ostalog podržava i neprofitnu organizaciju Living Beyond Breast Cancer koja nastoji da ženama pruži pouzdane informacije o karcinomu dojke. S tim u vezi, kompanija FOREO odlučila je da donira 5 odsto od svakog prodatog roze uređaja ovog meseca i time doprinese zalaganju organizacije za sve žene obolele od ove opake bolesti.

Kompanija FOREO ne samo da podržava akcije ovog tipa, već kroz svoje proizvode ujedno i promoviše zdrav i kvalitetan način života, koji svim damama pomaže u održavanju kako fizičkog, tako i mentalnog zdravlja. Kombinujući najnoviju tehnologiju i inovacije, kreira aparate za negu koji štede vreme i novac i daju odlične rezultate. Proizvodi su dostupni i u Srbiji u Jasmin parfimeriji u ulici Kneza Mihaila 10, Lilly drogerijama, i u online prodavnicama:  jasmin.rs, lilly.rs, ananas.rs, bazzar.rs i hilife.rs.

FOREO je mesec oktobar obojio u roze za spokojniji život lepšeg pola. Budi i ti deo ružičastog jesenjeg meseca i pregledaj se!