Povećajte prodaju i privucite što više posetilaca na svoj sajt! Za sve one koji već imaju Google AdWords nalog, jasno određenu ciljnu grupu i definisan marketinški budžet, ali žele da odu korak dalje...Forum Media prvi put u Srbiji organizuje jedinstvenu interaktivnu radionicu. Posebni benefiti za sve polaznike!Jedna BESPLATNA individualna konsultacija sa predavačem u trajanju od 2h u periodu od mesec dana nakon završetka seminara, za sva pitanja, nedoumice i nejasnoće.

Google AdWords - napredni nivo, praktična skripta u PDF formatu koju dobijate GRATIS na svoj imejl 7 dana nakon održavanja seminara.

Kome je seminar namenjen?

Rukovodiocima i izvršnim menadžerima marketinga, prodaje, advertising i PR službi, vlasnicima i direktorima malih i srednjih preduzeća, kao i svima onima koji žele da nauče kako da se reklamiraju preko najveće svetske online platforme za oglašavanje Google AdWords.

Sonja Jovović - predavač - je sertifikovani Google profesionalac za digitalno oglašavanje za Adwords Search, Display, Video i Analytics od 2012 godine. Uspešno drži radionice korišćenja AdWords alata u PK Beograda, Impact Hub-u, interne radionice i aktivno radi na edukaciji tržišta o značaju i mogućnostima oglašavanja na AdWords platformama. Vlasnik agencije za oglašavanje i edukaciju Profy Multi Media. Preduzetnik od 1992. godine, u porodičnoj firmi za proizvodnju sportske opreme.

Cena seminara bez priručnika: 15.600,00 RSD + PDV

Cena seminara sa priručnikom: 29.120,00 RSD + PDV
(20% popusta na priručnik „Obaveze i odgovornosti direktora”)

*Za drugog i svakog narednog polaznika iz Vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Osnovna kotizacija obuhvata: interaktivnu obuku, odštampanu materijal sa obuke, sertifikat o pohađanju seminara koji dodeljuje Forum media i prigodno posluženje.
Gratis: poklon skripta i besplatna individualna dvočasovna konsultacija sa predavačem

Kako bi bila obezbeđena najbolja interaktivnost učesnika i praktičan pristup temama, broj učesnika je ograničen.

Detalje o seminaru pogledajte na linku i prijavite se: link>>