Malo koja „startup“ firma u Srbiji može da se pohvali višegodišnjim uspešnim poslovanjem, a jedna od njih je sajt Donesi.com koji već osam godina nudi mogućnost jednostavnog online naručivanja hrane. Sajt Donesi.com, od svog početka i saradnje sa svega osam restorana u Beogradu, mukotrpnim radom, velikim zalaganjem, predanošću ali i inovativnošću godinama je rastao i sada zasluženo i suvereno zauzima lidersku poziciju u regionu kada je reč o servisima za online naručivanje hrane.

Standardizovana dvosmerna komunikacija između restorana i kupaca koju je Donesi.com počeo da sprovodi još od 2006. godine, bilo je prvo rešenje tog tipa u Evropi. Kao rezultat takvog uspešnog i vizionarskog poslovanja, nakon osam godina, Donesi.comsarađuje sa preko 500 restorana širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine i iako je biznis započelo dvoje ljudi, firma sada broji dvadeset zaposlenih.
Donesi.com nastavlja da uslužuje hiljade zadovoljnih korisnika na dnevnom nivou i u budućnosti će se truditi da bude prva opcija za online naručivanje hrane svih ljubitelja gastronomije.