TOP trendovi venčanica u 2013.
Vereni ili ne, datum venčanja vam i nije potreban da bi ste bili upućeni u obilje raskošnih haljina koje smo za vas izabrali sa ovogodišnje Nedelje mode venčanica. Ali ako se desi  ”vezivanje čvora”, nema boljeg trenutka od ovog da se odaberu najbolje i najlepše venčanice koje stižu direktno sa piste. Za proleće 2013, Vera Wang i Oscar de la Renta su lansirali modele venčanica u nijansama tamno crvene boje. Temperley iz Londona je prikazao veo isprepletan perlama i boemski inspirisane venčanice, savršene za mlade slobodnog duha. I Reem Acra je usavršio potpis svog brenda luksuznim vezom, što je viđeno na znalačkim detaljima suknje do kolena i ogrlici koja ide preko grudi. I to je samo počatak – pripremili smo i Zuhaira Murada, Elie Saaba, Stephane Rollandi druge. Samo pogledajte naredne strane kako biste videli sve fantastične venčanice i pratite našu veb stranu (recida.rs) kako bi uvek bili u toku poslednjih trendova!

Chanel - Sa svojom kolekcijom ”New Vintage”, Karl Lagerfild je dokazao da Šanelov iskonski tvid i potpuno romantične večernje haljine nisu stvar prošlosti već se vraćaju i hrle u budućnost. One su upravo ”ono što bi Šanel trebalo da bude sto godina nakon otvaranja kuće”, primetio je Lagerfild na svojoj jesenjoj reviji, koju je završio svojim sjajnim kaputom od perja, koji je došao posle divnih balskih haljina od tila. Perje, možete biti sigurni, je odletelo u svadbene kolekcije za ovogodišnju sezonu.

Zuhair Murad - Libanski dizajner Zuhar Murad omiljeni je na crvenom tepihu. Njegove modele rado nose zvezde poput Rouzi Hantington Vitlej (Rosie Huntington-Whiteley), Blejk Lajvli (Blake Lively), i Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), za koju je kreirao veliki broj kostima za koncerte. Nije teško uočiti zašto Murad privlači toliko pažnje svetskih zvezda. Ova venčanica sa dubokim V izrezom iz njegove najnovije kolekcije kombinuje detalje veoma popularne među budućim mladama: nežnu čipku, prozirne detalje, cvetni vez, i mnogo seksipila.

Elie Saab - Za Eli Saba, njegova finalna venčanica nudi priliku da sanjate izvan njegovih svadbenih kolekcija koje radi za španski Pronovias. Ova pozlaćena kolekcija pojačava Sabov senzibilitet za ukrašavanje, sa širokom suknjom koja se vuče po podu, čipkastim velom koji se nosi u crkvi, jedva postojećim dekolteom, i puno pažljivog veza inspirisanog bogatim dezenima Otomanskog carstva.