Reci da u Delta City-ju
Za one koji vole venčanja ili svadbenu modu,  organizovan je ,,Festival venčanja’’ , od  10. do 12. juna 2013. godine u organizaciji Delta City-ja i Pero Art Centra  . Radno vreme festivala je od 10.00 do 22.00 časova. Bliži se sezona kada su venčanja najpopularnija, a treći tradicionalni ,,Festival venčanja’’  je pravo mesto sve koji su na korak od ,,ludog kamena’’.

Na ovom festivalu će biti promovisane usluge 20 izlagača koji će budućim mladencima ponuditi širok spektar usluga i proizvoda kako bi svoj san pretvorili u javu. Mladenci će moći da odaberu najlepše venčanice, odela, dekoracije, bidermajere, haljine za deveruše, burme, pozivnice  i sve ono što je neophodno da imaju savršeno venčanje. Manifestaciju će ulepšati širok asortiman branši iz oblasti venčanja koje su neophodne pri planiranju svadbe kao što su cvetne dekoracije, pokloni za mladence i svatove, ekskluzivan nakit.  

  U sklopu festivala naćiće se i časopis ,,Reci da’’ koji će  budućim mladama davati savete koji će im pomoći u osmišljavanju venčanja, najboljeg modela venčanica i trikova kako za kratko vreme organizovati ekskluzivno venčanje . Festival će ulepšati i prelepi, luksuzni modeli venčanica ,,White’’ by Ana Stanić.  Za make-up savete sve devojke će moći da se obrate damama iz Avon kompanije i šminkerki Nini Ćalić.

Ovom prilikom Pero Art Centar i Delta City Vas pozivaju da posetite ovu zabavnu manifestaciju i uživate u savetima i uslugama pravih profesionalaca.
S poštovanjem,