Posle prvoplasirane Marije Stambolić, druga na cilj je stigla Aleksandra Pešić, dok je treće mesto pripalo Ivi Dojić. Izabrana je i mis trke, a to je Marija Bačić. Za tri najbrže, kao i za najlepšu devojku učesnicu,  poslovni sistem Beohemija pripremila je poklone iznenađenja u vidu vrednih paketa Beohemijinih proizvoda - Duel Nova snaga svežine!
 
Promoterka trke “Duel u venčanicama” bila je naša i zvanično najbolja rukometašica svih vremena - Svetlana Ceca Kitić, a sudije Atletskog Saveza Srbije i ove godine pobrinuli su se za regularnost trke.
 
„Već drugu godinu za redom, poslovni sistem Beohemija i njen najvažniji brend – Duel, ponosni su pokrovitelji Duel Trke u venčanicama. Kao i prošle godine, i sada smo podržali projekat trke u venčanicama jer su kreativnost i originalnost ove ideje vrednosti naše kompanije. Sjajno je imati ovakvu manifestaciju, čestitam pobednici i svim devojkama koje su učestvovale i nadam se da se vidimo i sledeće godine.“,rekla je Sanja Rajković Jovanović, PR menadžer poslovnog sistema Beohemija.

Poslovni sistem Beohemija domaći je proizvođač praškaste i kućne hemije i kozmetike. Tokom dvadesetogodišnjeg poslovanja, Beohemija proizvodi neke od najomiljenih proizvoda u Srbiji – Duel, Spin, Dahlia i Becolino. Samo u 2010. godini, Beohemija je uložila 10 miliona evra u razvoj kompanije, ostvarila rast prihoda od prodaje za preko 25% na domaćem tržištu i porast izvoza za 60%. Do danas, u poslovni sistem Beohemija uloženo je oko 54 miliona evra. Beohemija svoje proizvode izvozi na sedam tržišta - u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju, Albaniju i Bugarsku. Danas, poslovni sistemBeohemija zapošljava 809 ljudi.