Umorni ste od tradicionalne hrane na venčanjima? Otkrivamo vam nekoliko ukusnih alternativa za moderna slavlja. Tematski švedski stolovi - Umesto unapred formiranog menija za svakog gosta, pripremite izbor od više malih švedskih stolova, gde će svaki imati svoju „temu“. Na ovaj način, svaki gost može imati svoju omiljenu vrstu hrane, od ribe do mesa, do pice i paste ili čak i jela sa karijem. Uz toliko različitih mogućnosti vaši gosti moći će da probaju mnogo više različite hrane nego obično, niko neće ostati gladan, a svakako ćete ih impresionirati velikim izborom. Veganski sto -
Iako neće svi gosti biti oduševljeni vegetarijanskim ili veganskim keteringom, među njima će sigurno biti i onih koji će ostati gladni ako jelovnik bazirate na mesu i mlečnim proizvodima. Velik broj preukusnih veganskih jela koje možete servirati na zasebnom švedskom stolu – potrudite se, jer jednostavno obareno ili grilovano povrće nije adekvatno rešenje.

Japanska kuhinja - Suši je definitivno najveća zvezda japanske kuhinje, međutim, Japanci su poznati i po drugim nacionalnim specijalitetima. Vaši gosti ostaće raspamećeni eksplozijom egzotičnih ukusa.

Ponoćni zalogajčići - Nakon celodnevnog slavlja iznenadite svoje goste laganim i kreativnim posluženjem u ponoć. Idealni su tople pitice ili mini-hamburgeri. Za ljubitelje slatkiša predlažemo karamel-kokice.

Sir i vino - Posle ceremonije venčanja, u kasno poslepodne serviranje sireva i vina može biti otmena alternativa klasičnoj večeri. Ne zaboravite da obezbedite širok izbor vina i sireva, koje ćete ponuditi servirane kao višespratnu tortu, sa grožđem ili smokvama. Napravite i dobar izbor hlebova sa paštetama i zadovoljite razne sofisticirane ukuse svojih gostiju.