2. Belgrade Wedding Show
U organizaciji časopisa “Reci da”, 26. i 27. novembra, u Belexpocentru, Španskih boraca 74, održaće se Belgrade Wedding Show, drugi po redu i do sada najveći sajam venčanja u Srbiji.

U cilju promovisanja venčanja sa stilom, posetiocima će se predstaviti najkvalitetniji izlagači koji svojim proizvodima i uslugama čine da jedno venčanje bude spektakularno.

Saloni venčanica i muških odela, zlatarske radnje, agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, radionice za izradu torti... samo su neki od izlagača koji će prezentovati najnovije trendove za sezonu venčanja 2012.

Posebno atraktivan segment manifestacije biće modne revije prestižnih salona venčanica “Pepeljuga” i “Alhemija”  kao i muških odela koje će se održavati u večernjim časovima.

Ekskluzivno za Belgrade Wedding Show Verica Rakočević priprema svoju reviju venčanica.
U okviru revija, poznati stilisti će stilizovati javne ličnosti i prezentovati svoju viziju glamuroznog stajlinga za venčanje.

Ašok Murti, naš najpoznatiji stilista, će voditi modne workshopove – radionice tokom kojih će budućim mladencima davati savete kako da na najbolji način uklope venčanicu sa ambijentom, dekorišu svadbeni sto...

Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa Prislija.

Ukoliko ste zaprošeni i upravo pripremate venčanje, ili iščekujete taj momenat, posetite Belgrade Wedding Show 2!

Uživajte u glamuru i luksuzu!
Inspirišite se novim idejama!
Ulaz je slobodan, od 10-22h
www.belgradeweddingshow.com
Info: 060 5 8888 02