XI Deciji sajam - još tri nedelje do početka!
Još samo tri nedelje ostalo je do početka jedanaestog WUDY dečijeg sajma, koji će trajati od 26. do 28. aprila na Beogradskom sajmu u Hali 3. Uz besplatan ulaz za sve posetioce, organizatori najavljuju raznovrsan program i odličnu zabavu i za decu i za roditelje.

Mališani će uživati u pesmi i igri na bini, neprekidnim aktivnostima na sportskom terenu, a očekuju ih i razna iznenađenja poput nagradnih igara, ogromne igraonice od 150 m2, druženja sa njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova i još dosta toga. Specijalan program pripremaju i Svibor savez Srbije, koji će deci pokazati viteška umeća, zatim Saobraćajna policija koja će ih naučiti osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, Žandermerija sa kojom svake godine prolaze posebnu obuku, a prvi put na sajmu moći će i da se druže i vežbaju zajedno sa ljudima iz Saveza za školski sport.

Posetioci će moći da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima. Veliko interesovanje prethodnih godina izazvali su besplatni edukativni programi i predavanja stručnjaka iz različitih oblasti vezanih za pravilan rast i razvoj dece.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.    

Pored generalnog sponzora WUDY, sponzori manifestacije su: Frikom, Becutan, Rosa Junior, Next Bući Bući i Bambi, dok su Dečiji sajam podržali Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.