DŽASTIN BIBER POSETIO ADIDAS NEO RADNJU I ODUŠEVIO SVOJE FANOVE
adidas je u NEO radnji u Hamburgu u Nemačkoj, ugostio stotinu srećnih i oduševljenih fanova, koje je svojom posetom iznenadio njihov idol Džastin Biber U NEO prodavnici organizovan je specijalan parti u čast Džastina Bibera, globalne ikone stila koji je u okviru svetske turneje ‘Believe’ boravio u Hamburgu.

Uzbuđeni obožavaoci došli su u radnju kako bi uživali u muzici oficijalnog DJ-a Džastinove turneje, DJ Tej Džejmsa, a neverovatno oduševljenje izazvala je nenajavljena poseta same superzvezde Džastina.

Džastin je izjavio: “Bilo je fantastično sresti se direktno sa tako velikim brojem obožavalaca u NEO radnji, i to pred koncert koji sam imao u njihovom gradu. Svetska turneja je neprekidan rad, i zaista je lepo kad mogu da odvojim vreme da upoznam ljude koji slušaju moju muziku i dolaze na moje koncerte.“

Prisutni na partiju lično su upoznali Džastina, fotografisali se sa njim i na poklon dobili NEO paket sa Džastinovim posterom.

Suzi, jedna od srećnica iz redova fanova kaže: „Džastin je toliko poznat da sigurno ne očekujete da ga upoznate ili da se nađete u njegovoj blizini u stvarnom životu, naročito ne očekujete da ga sretnete u svojoj omiljenoj modnoj radnji. Divno je što je NEO pružio fanovima ovakvu priliku.“

U okviru partija služili su se hrana i piće u NEO stilu, bila je postavljena kabina za fotografisanje, šminkerke su pripremile fanove za fotografisanje, a sve ovo beležila je kamera, tako da će ljubitelji NEO i Džastina širom sveta moći da odgledaju sve što se dešavalo na proslavi.

Kimberli Valengren, Direktor marketinga adidas-a za brend NEO objašnjava: „NEO i Džastin su simboli zabavnog i slobodnog duha, i zato smo želeli da putem Džastinove pojave na ovom partiju približimo posetiocima ovakav životni stav. Ovim putem želeli smo da za fanove brenda NEO i Džastina organizujemo poseban događaj, i možemo da kažemo da je njegovo pojava u radnji izazvala sjajne reakcije. NEO je ponosan što ima Džastina kao globalnu ikonu stila i što može da podrži njegovu turneju“.

Džastinove prve fotografije iz kampanje za ovaj brend ‘Live your Style’ (Živi svoj stil) od sada su dostupne. Posetite www.adidas.com/NEO kako biste bili u toku sa svim NEO novitetima.