U PRIPREMI JE JESENJI DEČIJI SAJAM
S velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se bliži početak najlepše manifestacije namenjene deci i roditeljima. CAMPINA PUDDIS Dečiji sajam, dvanaesti po redu, održače se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 01. do 03. novembra. Svečano otvaranje sajma je u petak u 14 časova.

Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu. Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 m2, najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Deca i roditelji moći će da se upoznaju i sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima. Veliko interesovanje prethodnih godina izazvali su besplatni edukativni programi i predavanja stručnjaka iz različitih oblasti vezanih za pravilan rast i razvoj dece.

Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na dvanaesti Campina puddis dečiji sajam očekuju i nagradne igre kojima se mališani najviše raduju. Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će i da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

I ovaj dvanaesti Campina Puddis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu, a organizatori zajedno sa sponzorima manifestacije – Frikom, Becutan, Pavlogal pripremaju očekivano odličnu zabavu svima koji već tradicionalno u velikom broju posećuju ovu manifestaciju.