SuperŠkola - SuperKorisno, SuperKul!
Niste bili u školi, matematika vam zadaje glavobolju, a srpski jezik brige i nesanicu? Od zadataka iz fizike i hemije vam se vrti u glavi? Zakoračite u virtuelni svet svakog petaka, šestaka, sedmaka i osmaka. Dobro došli u SuperŠkolu. 20. novembra 2013. godine je održana promocija projekta "SuperŠkola", virtuelne učionice za đake od 5. do 8. razreda osnovne škole. U svečanoj sali Imel-a, novinarima, kolegama, poslovnim partnerima i prijateljima je predstavljeno na čemu je tim od preko 40 ljudi radio u poslednjih 18 meseci.

SuperŠkola je edukativni portal na kom se nalazi preko 650 video lekcija iz Srpskog jezika, Matematike, Fizike i Hemije koje uključuju predavanja, eksperimente i objašnjenja za lakše savlađivanje školskog gradiva od petog do osmog razreda osnovne škole. Lekcije SuperŠkole su grupisane u pakete znanja koji mogu koristiti svakom školarcu, bez obzira na uspeh u školi. Dodatno učenje, pogotovo u starijim razredima osnovne škole, postaje neophodno. Razlozi su mnogobrojni: neko je izostajao sa nastave, nekome časovi nisu dovoljni da razume i nauči lekciju, a neko je radoznao i želi da sazna nešto više.

Potencijalni pretplatnici su uvek u mogućnosti da se prvo pretplate na besplatan demo paket i pogledaju odabran izbor lekcija.

Dobrodošli u SuperŠkolu!
www.superskola.rs