RIBARSKE SVAĐE U POZORIŠTU LUTAKA PINOKIO
Ako ste iscrpli sve povode i razloge za svađu, ako vam treba inspiracija da bi postali virtuoz u umetnosti svađalaštva, dođite na premijeru Goldonijevih RIBARSKIH SVAĐA koje s poniosom najavljujemo:  četvrtak, 22. Februar u 20:00 časova, Pozorište lutaka Pinokio, ugao Maršala Tolbuhina i Bulevara Mihajla Pupina. Velika glumačka trupa okupila se oko projekta koji je režirao, niko drugi, već  VELIKI BRAT !  Miloš Lazović, Sofija Uzunović, Petar Kokinović, Marija Pantin, Predrag Grujić, Janko Čekić, Anđela Kiković, Nemanja Milunović, Milica Majstorović, Aleksandra Belošević i Jelena Vukićević su imena mladih, talenovanih glumaca željnih scene i aplauza publike.

Oni su sami sebi stvorili priliku da pokažu pred pozorišnom publikom svoj talenat i da vrate na scenu ovu veličanstvenu komediju venecijanskog priobalja i mentaliteta. koja je nastala  sredinom osamnaestog veka. U centru radnje je svađa, kao svakodnevno sredstvo opštenja, kao umetnost izražavanja i odnosa. Za razliku od svađa kojima smo mi, nekoliko vekova kasnije  svakodnevno trovani, ribarske svađe su nevine, ljubavne, čovečne, vesele,  pune topline i dobrote.
 
Zato je pravo vreme za predstavu “RIBARSKE SVAĐE” . Šta nam poručuju ovi mladi ljudi kroz ovu predstavu? Njihova poruke je da žele da žive u svetu u kojem se uvažava  ljudsko dostojanstvo, ceni i ističe  dobrota,  vrednoća, kvalitet, stručnost, obrazovanje, saosećanje, ljubav i moralne vrednosti.

Nadamo se da će njihova poruka biti inspiracija da se u aktuelnoj kampanji prekine, ili bar malo ublaži  politički vokabular i da se poštuje dostojanstvo I integritet protivnika.

Vredan pokušaj!