PORODIČNI VIKEND U BIOSKOPU CINE GRAND CAPITOL PARK RAKOVICA
Porodični filmovi, kreativne radionice, Mali Politikin Zabavnik na poklon, popust za članove Porodičnog kluba!  Porodični vikend biće održan 3. i 4. marta, od 11 do 17 sati, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica. Na repertoaru su novi porodični filmovi: Pčelica Maja 2 – Medene igre, Ferdinand, Koko, Pećinci, Mali Veseljak – Brod spasilac. Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.

Koko nas vodi u neverovatnu avanturu! Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.

Mali Veseljak, brodić uz koji su mnoge generacije odrasle, se vraća na veliko platno! Mali veseljak: brod spasilac je animirani film koji će osvojiti srca mališana, a mame i tate prisetiti na njihova detinjstva! Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac, Ilajas, pozvan je da pređe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal, koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Ilajas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja, kako bi raskirinkao planove bande. Film je sihnronizovan.

U subotu i nedelju, od 13 do 17 časova, u holu bioskopa sa mališanima će se družiti naši prijatelji iz dečijeg edukativnog centra Brainobrain Serbia. Najmlađi posetioci će moći da se zabave u kreativno edukativnim radioniciama koje imaju za cilj razvoj intelektualnih kapaciteta i životnih veština dece. Sve ovo se radi uz primenu NLP tehnika u radu sa decom. U okviru Porodičnog vikenda, deca će biti u prilici da probaju rad na abakusu, a roditelji mogu dobiti sve informacije o programu i zakazati besplatan demo čas u ovoj školici.

Mališani koji imaju karticu Porodičnog kluba, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. Svi oni koji nisu članovi Porodičnog kluba, mogu to postati tako što će popuniti formular za pristupanje na blagajni bioskopa Cine Grand. Članstvo je potpuno besplatno i ne povlači za sobom nikakve obaveze.

Repertoar, trejlere i termine prikazivanja možete pogledati na sajtu bioskopa Cine Grand, gde možete i rezervisati ulaznice.