Predstojece aktivnosti RUNNING-a
Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo o predstojećim aktivnostima našeg sportskog kluba RUNNING.
RUNNING in Budapest RUNNING u saradnji sa organizatorima 28. Budimpeštanskog Polumaratona, koji se ove godine održava 8. Septembra, uspeo da obezbedi popust od 50% na participaciju svim trkačima iz Srbije koji se prijave da trče u RUNNING timu.

Trčaćemo pored Dunava, 21km, 21km u paru ili 3.5km, sa preko 12 000 trkača iz celog sveta i uživati u pogledu na najznačajnije znamenitosti ovog prelepog grad.

Cilj ove organizacije jeste promocija trčanja I zdravih životnih vrednosti. Trčanje I sport mogu takođe biti povod za putovanje, druženje I dobru zabavu.

Dečja škola trčanja

RUNNING, sportski klub koji se bavi organizovanjem treninga i sportskih događaja a pre svega promocijom sporta i aktivnih životnih stilova, u toku avgusta upisuje prvu generaciju dece u školu trčanja predškolskog uzrasta i uzrasta od 6 do 10 godina. Od septembra do kraja decembra, treninzi će se odvijati dva puta nedeljno na otvorenom i u zatvorenom prostoru u zavisnosti od vremenskih prilika. Sa decom će, pored iskusnog trenera, na inovativan i zanimljiv način raditi i nutricionista-dietetičar, gospođica Jovana Srejić, kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani.

Želja nam je da kroz igru i druženje vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečja obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao obaveza koja se podrazumeva i neguje kroz život život.
 
Vaša podrška je nemerljiva I esencijalna u naporima našeg tima da pokrene društvo u Srbiji ka zdravim I aktivnim životnim stilovima. Disciplina, predanost, tačnost, marljivost, vrednost,posvećenost,  rad, hrabrost, raspoloženje I neodustajanje od postavljenih ciljeva samo su neke od karakteristika I  vrednosti koje gradimo baveći se trčanjem I sportom, a čija nas primena u svim ostalim segmentima čini zdravijim, srećnijim, boljim I uspešnijim.    Zbog toga što nas podržavate u promociji ovih vrednosti kroz sport smo Vam beskrajno zahvalni.