POČELE PROMOCIJE DEČIEJEG SAJMA PO VRTIĆIMA I ŠKOLAMA
Dvanaesti CAMPINA PUDDIS dečiji sajam održaće se od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a organizatori i izlagači najavljuju dosta raznovrsnog programa i dobru zabavu za sve posetioce.

Promocije Dečijeg sajma, koje se pred svaku ovu manifestaciju održavaju po vrtićima i osnovnim školama su počele. Mališani mogu uživati u 15-ominutnoj predstavi, družeći se sa Sportakusom i ostalim glumcima, a to je samo jedan mali deo svega onoga što ih očekuje na najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu.

Pored zabavnog programa u kome će uživati kako deca tako i njihovi najdraži, biće i dosta edukativnog programa koji će oduševiti posetioce. Prvi put na sajmu učestvuje JKP Gradsko stambeno, tako da će mališani moći da nauče kako se treba ponašati u liftu, kako da reaguju ukoliko ostanu zaglavljeni ili dođe do kvara i još dosta toga. Moći će da se druže i sa Brankom Kockicom i njegovim Pužićima, neizbežnim Sportakusom,  a očekuje ih i dosta nagradnih igara na bini i sportskom terenu kojima se oni najviše raduju.

Svake godine, sa decom se druži i Svibor savez Srbije, zatim Žandermetija, Saobraćajna policija, a tu će biti i Pažljivko koji će ih naučiti osnovnim pravilima ponašanja u saobaćaju.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.    

I ovaj dvanaesti Campina Puddis Dečiji sajam podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Philips, Frikom, Becutan i Pavlogal.