BRANKO KOCKICA NA DEČIJEM SAJMU
Još samo tri nedelje ostalo je do početka jedanaestog CAMPINA PUDDIS dečijeg sajma, koji će trajati od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3. Uz besplatan ulaz za sve posetioce, organizatori najavljuju raznovrsan program i odličnu zabavu i za decu i za roditelje.

Prvi put na sajmu, mališani će se družiti sa Brankom Kockicom i njegovim Tatatatircima, kao i sa glumcima iz pozorištanceta „Puž“. Uživaće u pesmi i igri na bini, neprekidnim aktivnostima na sportskom terenu, a očekuju ih i razna iznenađenja poput nagradnih igara kojima se oni najviše raduju, ogromne igraonice od 150 m2, druženja sa njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova i još dosta toga.

Specijalan program pripremaju i Svibor savez Srbije, koji će deci pokazati viteška umeća, zatim Saobraćajna policija koja će ih naučiti osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, Žandermerija sa kojom svake godine prolaze posebnu obuku, a i ovoga puta na sajmu moći će i da se druže i vežbaju zajedno sa ljudima iz Saveza za školski sport.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.    

Pored generalnog sponzora CAMPINE PUDDIS, sponzori manifestacije su: Frikom, Becutan i Pavlogal, dok su Dečiji sajam podržali Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.