Novogodišnji Dexy co dečji sajam, najradosnija dečja manifestacija 25. i 26. decembra u Tc “Galerija” u Beogradu. Tradicionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, ovog puta će u prednovogodišnjem raspoloženju biti održan 25. i 26. decembra u tržnom centru “Galerija”, najvećem tržnom centru u regionu. Uz pridržavanje aktuelnih epidemioloških mera, organizatori obećavaju da će ponovo opravdati poverenje mališana, roditelja i izlagača. Deca i njihovi pratioci će oba dana od 10 do 20 časova moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, maskotama crtanih junaka, u pozorišnim predstavama, nastupima horova i baletskih grupa.

Organizovan je neprekidni  zabavno – kulturni program na bini, kao i na sportskom terenu. Biće tu i brojna nagradna takmičenja, karaoke, edukativne aktivacije i ostali zanimljivi sadržaji, poput mini sportskih poligona, prezentacija borilačkih veština, ali  i interaktivnih zabavnih radionica .

Ulaz je slobodan i otvoren za sve posetioce koji će ispuniti radošću i dobrom energijom prostor novog mesta okupljanja. Izlagači su pripremili specijalne akcijske ponude potrepština namenjenih svim uzrastima dece, od beba do tinejdžerskog doba (garderoba, igračke, higijena, školski pribor, edukacija, zabava).

Radno vreme sajma bice od 10-22 h.

Prijatelji manifestacije su Dexy co, Argeta junior, Voda Voda vodica i Naxi radio.

Posebnu zahvalnost upućujemo medijima koji će svojim  objavama doprineti da i ovaj Dečji sajam, u specijalnoj svecanoj atmosferi , bude najveći praznik dečjih osmeha, radosti i  brige o potrebama naših  najmlađih.