DRUŽENJE SA MALIŠANIMA U SHOPPING CENTRU „STADION“
Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se 26. oktobra od 17 – 20 časova u shopping centru „Stadion“. Ulaz je besplatan kao i na XII Campina puddis dečijem sajmu, koji počinje 1. novembra i traje tri dana.

Svi koji nas budu posetili u shopping centru „Stadion“ moći će da vide jedan deo programa sa predstojećeg XII Campina puddis dečijeg sajma. Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u nagradnim igrama, fitnesu za devojčice, predstavama „Gusari u čarobnom pozorištu“ i „Frikom jorgutancija“.Zatim, posetioci će moći da uživaju i u sportskom akrobatskom plesu za devojčice grupe „Beogym“, zumbi grupe „Zumbatomic“, baletu i još dosta iznenađenja očekuje decu i roditelje na svečanom svečanom predsajamskom druženju.

Samo šest dana nakon druženja sa mališanima u „Stadionu“ počinje najveća dečija manifestacija u regionu – XII Campina puddis dečiji sajam. Osim bogatog i raznovrsnog programa na koji su posetioci već navikli, na jesenjem Dečijem sajmu biće oko 100 izlagača, koji će prikazati širok spektar proizvoda za celu porodicu, a posetioci će moći da ih kupe po znatno nižim cenama. Veliki broj izlagača izložiće opremu za bebe, sredstva za higijenu i negu, a starija deca moći će da uživaju u igraonici, kao i programu koji će specijalno za njih organizovati Savez za školski sport, a očekuje ih još dosta iznenađenja.

Specijalan program za najmlađe priprema Vatrogasna brigada, Saobraćajna policija, Žandermerija, dok će osnovna pravila ponašanja u saobraćaju učiti zajedno sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja.
Generalni sponzor dvanaestog Dečijeg sajma je Campina puddis, dok su ostali sponzori manifestacije: Philips, Becutan, Frikom i Pavlogal.