Delta City - Takmičenje za mališane, pod nazivom "MOJ BRAT I JA"
Povodom početka bioskopske distribucije animiranog filma „NIKO 2“, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Taramount film organizuje*takmičenje za mališane, pod nazivom "MOJ BRAT I JA". Ova lepa zabava je zakazana za nedelju, 1. decembar u glavnom holu Delta City-ja, sa početkom u 16h.Pozivamo sve dečake i devojčice uzrasta od 3 do 12 godina koji imaju brata i žele da pokažu zajednički talenat u pevanju pesme sa repertoara koji ćemo im ponuditi (u nastavku), recitaciji ili imitaciji po izboru u trajanju do 3 minuta, da se prijave na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do petka, 29. novembra u 12h.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime takmičara, njihove godine rođenja, kontakt telefon odgovorne osobe, kao i koju tačku žele da izvedu.

Voditelj programa biće glumac Milan Antoni', koji je ujedno i režiser sinhronizacije ovog simpatičnog animiranog filma. Tročlani žiri, koji će sačinjavati glumci koji su podarili svoje glasove likovima iz filma, izabraće najbolje tri izvedbe.

Pokažite svoj talenat, jer tako možete osvojiti karte za projekciju filma "NIKO 2" u bioskopu Cineplexx Delta City, majicu i plakat iz filma a prijatelj promocije McDonalds restorani darovaće poklon vaučer za prva tri mesta, za neki od njihovih ukusnih obroka.

Evo spiska pesama koje su ponuđene malim takmičarima:

1. DEDA MRAZE
2. KAD SI SREĆAN
3. ZVONČIĆI
4. RAZBOLE SE LISICA
5. IVIN VOZ
6. IŠLI SMO U AFRIKU
7. VUČE, VUČE, BUBO LENJA
8. ZAKLEO SE BUMBAR

Mladi irvas Niko, potajno želi da pomiri svoju mamu i tatu heroja da bi ponovo bili prava porodica. Jednog dana, mama će iznenaditi Nika: upoznala je novog momka, običnog irvasa po imenu Leni, koji će se useliti kod njih s njegovim sinom, Džonijem. Nikov svet će se srušiti. Kad samo na trenutak bude skrenuo pogled sa Džonija, njegov novi brat će biti kidnapovan. Niko i njegov drug, Džulijus, će morati da ga pronađu. U turbulentnom obračunu, u kome će učestvovati svi Nikovi drugari i porodica, on će spasiti brata i prihvatiti svoju novu porodicu.

Sinhronizovani film "NIKO 2" stiže na repertoare naših bioskopa 28.novembra.

Režija sinhronizacije: Milan Antonić
Glasovi:Danilo Milovanović, Marko Marković, Nataša Balog Brakus, Milan Tubić, Ivana Popović, Peđa Damnjanović, Aleksandar Nešković, Srđan Čolić, Jelena Stojiljković
Žanr: animirani
Scenario: Hannu Tuomainen, Marteinn Thorisson
Studio: Animaker, Ulysses, A. Film Productions, Magma Productions