"BUNTOVNICE" (Spring Breakers)
Najavljujemo start filma "BUNTOVNICE" (Spring Breakers) u domaćim bioskopima. Datum starta kod nas (22. mart) i paralelan je sa startom u USA. Domaća premijera je zakazana za 21. mart u 20h u bioskopu RODA.

Spring Breakers je priča o četiri seksi devojke sa koledža Fejt, Kendi, Brit i Koti koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema....
Na Floridi umesto dobrog provoda zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju „zaštitu“i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali „nežne duše“,  njihov  „spasitelj“ dobija naklonost devojaka, ali i  zauvek menja njihove živote.

Ovim filmom dve bivše velike Diznijeve zvezde Selena Gomez i VenesaHadžins, uz pomoć proslavljenog i za Oskara nominovanog Džejmsa Frankapokazuju novu dimanziju glumačkog talenta, koji je iz njih „izvukao“ kultni reditelj kontroverznih filmova Harmoni Korin.

Režija i scenario: Harmony Korine
Uloge: James Franco, Selena Gomez, Ashley Benson
Žanr: Tinejdžerski
Trajanje:  92 min
US premijera:  22.mart 2013
Start u Srbiji: 21. mart 2013

Linkovi:

http://springbreakersthemovie.com/
https://www.facebook.com/SpringBreakers
https://twitter.com/springbreakers
http://www.youtube.com/watch?v=PJiAQUlni7s