Da li ste već zabeležili svaku subotu do kraja decembra, od 12.00h do 14.00h, za provod sa decom u svoje kalendare? Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade Vas poziva na Božićni trg na Bulevaru Vojvode Mišića 15. Praznični ugođaj će trajati do 08. januara 2022, a sve posetioce u okviru manifestacije očekuju drvene kućice sa bogatom ponudom zimskih specijaliteta i odlična zabava uz program za decu. Programi za decu su besplatni ali je neophodna prethodna rezervacija mesta putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. jer su mesta na radionicama brojem ograničena.

PROGRAM:
 
18. decembar // Piazza Radisson
Novogodišnji koncert BeoBalet hor
Specijalno za ovu priliku BeoBalet hor, koji broji preko 100 članova, pripremio je najlepše novogodišnje pesme kao što su: Deda Mraze, Deda Mraze, Zvončići, Let it snow, Zima, Zima, Santa Claus is coming to town.. Dođite da zajedno pevamo i plešemo na najlepšem prazničnom trgu.
 
25. decembar // Piazza Radisson
Potraga za novogodišnjim blagom
Pomozite Deda Mrazu! Dođite da pronađete tajno pismo i novogodišnje blago.
Deca će dobiti posebu tajnu mapu Radisson tga, moraće da reše 10 specijalnih zadataka kako bi došli do davno izgubljenog blaga. Svako dete čekaju vredne i slatke nagrade!
 
8. januar // Piazza Radisson
Najslađa novogodišnja radionica u gradu
Zajedno počemo Marshmellow, pravimo čokoladne delikatese, pravimo čokoladne ražnjiće i imamo specijalni čokoladni i šljokičavi facepainting.

PRIJAVA OVDE

Radionice su besplatne.
Broj mesta je ograničen.