BAMBI DOBITNIK NAGRADE VIRTUS ZA DRUŠTVENU ODGOVORNOST 2014
Kompanija BAMBI je ovogodišnji dobitnik nagrade VIRTUS za korporativnu društvenu odgovornost u kategoriji podrška najinovativnijem projektu u 2013. Juhu! Igrališta. Ova prestižna nagrada dodeljuje se u nekoliko kategorija kompanijama koje su na najdelotvorniji način doprinele opštem dobru i podržale koncept korporativne filantropije. U ime kompanije Bambi dr Daniel M. Boehi, izvršni direktor za operacije, je primio ovo prestižno priznanje.

„Kao društveno odgovorna kompanija, naš fokus je ka deci i svim generacijama koje će jednog dana biti budući lideri i budući šampioni ove zemlje. Ovakvim i sličnim društveno odgovornim projektima kompanija Bambi se pozicionirala među društveno najodgovornije kompanije u zemlji, a sa našim CSR projektima ćemo nastaviti i u godini koja je pred nama“ istakao je tom prilikom Dr. Daniel M. Boehi, Izvršni direktor operacija u kompaniji Bambi.

Zahvaljujući projektu Juhu! Igrališta kompanija Bambi je uredila 6 igrališta širom Srbije, a u glasanju je učestvovalo više od 60.000 građana. Ovaj CSR projekat pokrenut je sa željom da se podrže najverniji potrošači, deca, i da se ulepšaju njihova omiljena mesta za igru.