Vodič za oblikovanje tela i pravilnu ishranu Sanje Marinković
Izdavačka kuća Laguna i Sanja Marinković sa zadovoljstvom vam predstavljaju vodič za oblikovanje tela i pravilnu ishranu „Moja tajna – ljubav, vežbanje, kuvanje“ koji će se od 15. oktobra naći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Uspešna i proslavljena voditeljka kultne emisije „Magazin In“ predstavlja vežbe i recepte koji su joj promenili život, priča anegdote iz privatnog ali i poslovnog života, otkriva kada je imala najviše kilograma i kako je uspela da održi vitku liniju nakon porođaja, priseća se kuhinjskih zgoda i nezgoda poznatih.

Ako nemate dovoljno vremena, novca ili volje, ako ne podnosite sale za vežbanje, ako ste sto puta sebi obećale da ste od sutra, sledećeg ponedeljka ili prvog u mesecu na dijeti, nezadovoljne ste, neraspoložene i izbegavate ogledalo... Krajnje je vreme da učinite nešto za sebe, svoje zdravlje i samopouzdanje.

Sanja Marinković, koja je inspiraciju pronašla u istraživanju britanskog lista „Dejli mejl“ koje je pokazalo da je damama važnija savršena linija nego savršen muškarac, u ovom vodiču otkriva čarobnu formulu sjajnog izgleda, kao i ukusne a dijetalne recepte koji će postati Biblija za savremene devojke i žene.

„Nadam se da će ’Moja tajna – ljubav, vežbanje, kuvanje’ svim ženama pružiti savete kako da budu srećne i zadovoljne svojim životom i izgledom ukoliko svakoga dana odvoje vreme za sebe i svoje telo. Za samo dvadeset minuta svakodnevnog vežbanja i uz vodič za pravilnu ishranu ponovo će se zaljubiti, ali u sebe. Kroz anegdote iz mog privatnog i poslovnog života kuvanje će se, verujem, pretvoriti u omiljeni vid zabave svake žene tako da više nikada neće pronalaziti izgovore da nemaju vremena ili mogućnosti da same spreme ukusno i u isto vreme niskokalorično jelo“, ističe Sanja Marinković.

INTEVJU OVDE