ČAROLIJA, PESMA I ZABAVA NA OTVARANJU UŠĆE ČAROBNOG GRADA
Nezaboravna atmosfera i energija na svečanom otvaranju uz koncert Ane Štajdohar, Eskime, Deda Mraza i ženski rukometni tim Srbije / Uz zvuke nove novogodišnje himne, ženskog rukometnog tima Srbije, harizmatičnu Anu Štajdohar i za zabavu uvek raspoloženog Deda Mraza, otvoren je „UŠĆE Čarobni grad – Polarna avantura“. Svi posetioci UŠĆE Shopping Centra do 15. januara 2013. godine uživaće u brojnim događajima, posebnoj prazničnoj atmosferi i duhu božićnih praznika.
 
Početak manifestacije obeležio je nastup 60 devojaka koje su na jedinstven način otpevale prazničnu himnu „Čarobnog grada“ i očarale sve posetioce. Na scenu su zatim stupili Deda Mraz, ali i Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Sanja Damnjanović, reprezentativka i ceo rukometni tim Srbije koji su označili početak najveće polarne avanture.
 
„Drago nam je što se ovom prilikom družimo sa posetiocima Ušća, jer je ovo idealan način da pred početak Evropskog prvenstva u rukometu za žene u Srbiji prenesemo ovu pozitivnu energiju na parket. Ostalo je još malo vremena do naše prve utakmice i mi smo spremni, ali smo rešili da i Deda Mraza zamolimo za novogodišnji poklon. Jedna medalja, bilo kog sjaja, bila bi savršeni uvod u Novu godinu”, rekao je Saša Bošković, selektor rukometne reprezentacije i dodao da prvu utakmicu njegov tim igra 4. decembra u Beogradu.
 
„UŠĆE Čarobni grad – Polarna avantura“ poklon je svim posetiocima šoping centra, koji će tokom narednih mesec i po dana uživati u različitim zabavnim, edukativnim i interesantnim aktivnostima.
 
„Želeli smo da kao i prošle godine UŠĆE Shopping Center pretvorimo u magično mesto, mesto gde će se svi osećati posebno i gde će ih dodirnuti čarolija. UŠĆE SC se uvek trudi da svojim posetiocima ponudi nove sadržaje, pa će tako ove godine svi imati priliku da malo bolje upoznaju Severni pol. Polarna avantura i svi zabavno - edukativni sadržaji potpuno su besplatni, a sve naše posetioce očekuje mnogo iznenađenja i nagrada”, rekla je Mia Zečević, direktorka marketinga i komercijalizacije Confluence Property Management-a.
 
Zabavni program koji su vodili Inspektor Blaža i Danijela Jankov potrajao je do kasnih večernjih časova, a za razigranu atmosferu pobrinuo se sjajni bend Ane Štajdohar.
 
Tokom trajanja „UŠĆE Čarobnog grada“ mališani će pohađati edukativno–zabavne radionice i upoznati se sa životom na Severnom polu, kulturom Eskima i njihovim načinom života, dok će 22. decembra posetioce zabavljati Bojana Stamenov i njen bend. Kupovinom čestitki i kalendara posetioci će moći da učestvuju u humanitarnoj akciji koju organizuju UŠĆE SC i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), u saradnji sa umetnicom Tamarom Kusovac. Sav prihod od prodaje artikala biće iskorišćen za pokretanje projekta rehabilitacionog kampa za mlade lečene od malignih bolesti.