RUNNING i DKC Majdan Besplatna škola trčanja za decu!
Dečiji kulturni centar Majdan, Gradska Opština Savski venac I RUNNING, sportski klub koji se bavi organizovanjem treninga i sportskih događaja a pre svega promocijom sporta i aktivnih životnih stilova, u toku septembra upisuje prvu generaciju dece u školu trčanja predškolskog uzrasta i uzrasta od 6 do 10 godina. Od oktobra do kraja decembra, treninzi će se odvijati dva puta nedeljno: sredom od 17 do 18 časova I subotom od 16 do 17 časova  u sportskoj sali Dečijeg kulturnog centra Majdan, a kada nam vreme to bude dozvoljavalo u Hajd parku. Sa decom će, pored iskusnog trenera, na inovativan i zanimljiv način, kroz mesečne radionice, raditi i nutricionista-dietetičar I tim dečijih psihologa kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani.

Zajednička želja nam je da kroz ovakve besplatne programe a kroz igru i druženje vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečija obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao obaveza koja se podrazumeva i neguje kroz život.

Za više informacija I prijave možete nas kontaktirati na:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 064/5594670.

Vaša podrška je nemerljiva I esencijalna u naporima našeg tima da pokrene društvo u Srbiji ka zdravim I aktivnim životnim stilovima. Disciplina, predanost, tačnost, marljivost, vrednost, posvećenost, rad, hrabrost, dobro raspoloženje I neodustajanje od postavljenih ciljeva samo su neke od karakteristika I  vrednosti koje gradimo baveći se trčanjem I sportom, a čija nas primena u svim ostalim segmentima života čini zdravijim, srećnijim, boljim I uspešnijim. Zbog toga što nas podržavate u promociji ovih vrednosti kroz sport smo Vam beskrajno zahvalni.