Ana Bebić, GRU i Andrej Maričić trčali na Adi Ciganliji
Popularna pevačica Ana Bebić, reper Dalibor Andonov Gru i pobednik prvog VIP Survivor-a Andrej Maričić pridružili su se RUN and FUN ekipi i postali deo adidasove zajednice ljubitelja trčanja. adidas ambasadori podržali su naše trkače i motivisali ih da istraju u svojim treninzima, ostanu u dobroj kondiciji i da postižu još bolje rezultate.

Pored zabavnog treninga sa našim poznatim ličnostima, svi prisutni imali su priliku da čuju korisne savete profesionalnih fitnes trenera i nutricionista kako bi učinak njihovih treninga bio još efikasniji.

„Zabavno je trčati u društvu, naročito u ovako lepoj prirodi na Adi Ciganliji. Iako ne trčim često, dopada mi se ideja da jednom nedeljno treniram sa RUN and FUN ekipom jer je ovo dobra prilika da pored druženja vodimo i zdrav način života“, rekla je Ana Bebić.

adidas RUN and FUN ekipa trči svake subote na Adi Ciganliji, od 16.00 sati. Svi koji žele da postanu deo adidasove zajednice ljubitelja trčanja, informacije o treninzima mogu da prate na https://www.facebook.com/adidasRunning

Prilikom prijavljivanja, trkači mogu da odaberu grupu u okviru koje žele da trče. Funneri, Weighteri i Fitteri imaju svog trenera, sa kojim mogu zajedno da trče u prirodi. Nezavisno od zajedničkih treninga, RUN and FUN aplikacija vodi sve trkače kroz specijalno pripremljen program treninga i ishrane, a u okviru svoje grupe ljubitelji trčanja mogu da razmenjuju iskustva i pitaju trenere sve što ih zanima o trčanju.