PROSLAVA 29. ROĐENDANA AIR MAX-A U BEOGRADU
Međunarodna proslava 29. rođendanarevolucionarne Air Max linijepatika, u New York-u, Hong Kong-u i Tokyo – u, istovremeno će biti proslavljena i u Beogradu, 26. marta u ulici Kralja Milana br. 1 (bivši Eurosalon), sa početkom u 12h.Ovaj važan događaj u Nike istoriji svojim prisustvom uveličaćeNike promoteri, ujedno i veliki ljubitelji Air Max-a -glumac Nikola Glišić, glumice Nina Janković i Tamara Dragičević, naš poznati pevač Nikola Rokvić, košarkašica Milica Dabović, fudbaleriMarko Grujić i Staniša Mandić,maneken Vlada Vuksanovićkao i mnoge druge uticajne javne ličnosti.

Davne 1987. godine poznati Nike dizajner, Tinker Hetfild, osmislio je potpuno nov koncept patika, poznat kao Air Max 1model, prikazavši do tada nevidljivi deo patike uvođenjem providnog, vazdušnog đona. Od tada, Air Max je doživeo veliki broj varijacija smelih boja i jedinstvenog dizajna u vidu modela - Air Max 90, Air Max 93, Air max 95, Air Max 360 i postao najpopularnija patika na svetu, zauvek promenivši ulogu koju patike imaju u životu svakog od nas.

Na 29. rođendanu Air Max-a svim prisutnima premijerno će biti predstavljen i najnoviji član Air Max porodice – Air Max Zero, čiji dizajn je nastao još davne 1985. godine, ali tek prošle godine je tehnologija bila dovoljno razvijena da omogući da ovaj inovativni dizajn ugleda svetlost dana. Limitirana serija Air Max Zero modela dostupna je u svim BUZZ Sneaker Station prodavnicama.

Posetioci ove nesvakidašnje proslave u Beogradu, imaće priliku da vide prve originalne verzije modela ključne za epohu u kojoj su nastale, isprobaju nove modele, donesu svoj Air Max model na reparaciju i čišćenje, kao i ako nisu do sada, upoznaju se sa Air Max-omi sami se uvere zbog čega je to jedna od najomiljenijih patika svih vremena.

Odbrojavanje do Air Max Dana se nastavlja, a svi ljubiteljilegendarnogmodela su dobrodošli da se pridruže ovoj impresivnoj proslavi, 26. marta, u periodu od 12h do 20h i da zajedno sa Nike-om obeleže 29 godina dugu tradiciju stvaranja patika koje su zauvek promenile svet.