Nova „FIND FAST“ adizero™ f50 kopačka u Srbiji
Adidas kopačka koja krasi noge Lionela Mesija, Davida Silve, Karim Benzema i drugih igrača svetske klase od sada može biti vaša.

Proteklih nekoliko nedelja, neki od najistaknutijih profesionalnih fudbalera na svetu, uključujući Leo Mesija, Danija Alvesa, Karima Benzeme, Davida Silve i Davida Vile dominirali su na terenu u novim adizero™ f50 kopačkama. Od danas, novu „FIND FAST“ adizero™ f50 kopačku možete kupiti u svim sportskim radnjama u Srbiji.

Nova adizero™ f50 kombinacija je revolucionarne tehnologije i najsavremenijeg dizajna, i kao takva predstavlja najnoviju verziju iz veoma uspešne silo serije. SPRINTSKIN™  je sintetički sloj debljine 1.5mm koji kopačku čini laganom, a da pritom omogućava prirodan osećaj između kopačke i lopte. SPRINTWEB je 3D štampana tekstura na površini koja omogućava savršenu kontrolu lopte i brzine, a ujedno predstavlja elastičnu i stabilnu konstrukciju kopačke. Finalni sloj konstrukcije kopačke je SPRINTFRAME, snažan i u isto vreme lagani donji deo koji igračima pruža savršeni balans.

„FIND FAST“ adizero™ f50 kopačku od danas možete kupiti u adidas brend radnjama, Sport Vision multibrand radnjama, prodavnciama ĐAK i drugim sportskim radnjama širom Srbije.