MediGroup podržao srpske vaterpoliste
Evropsko prvenstvo u vaterpolu, koje je nedavno počelo i održava se u Barseloni od 14. do 28. jula, ugostilo je mušku i žensku reprezentaciju Srbije. Najveći privatni zdravstveni sistem u našoj zemlji, MediGroup, tradicionalno podržava sportske manifestacije sa ciljem brige o javnom zdravlju, te je i ove godine pružio podršku domaćim reprezentacijama sa ciljem što boljeg plasmana timova.
Kako je provera zdravstvenog stanja važna za svakog sportistu, MediGroup tim omogućio je predstavnicima domaće reprezentacije medicinske preglede vrhunskih stručnjaka po najvišim standardima i uz najsavremeniju opremu. Baš iz tog razloga, MediGroup bolnica prepoznata je po najvišem kvalitetu zdravstvenih usluga, potpunoj posvećenosti pacijentu i unapređenju zdravlja, zbog čega je i saradnja sa Vaterpolo savezom Srbije dugoročna.

MediGroup u svom sastavu ima osam domova zdravlja, tri specijalne klinike i jednu opštu bolnicu i predstavlja jedini privatni sveobuhvatni zdravstveni sistem u regionu, najveći kako po broju pacijenata i procedura, tako i po broju lokacija na kojima pruža medicinske usluge. Vrhunski profesionalci i ljubazno medicinsko osoblje su tu da čine MediGroup dostojnim da brine o onome što je vama najvažnije – celokupnom zdravlju.