U sredu 8. juna 2016. godine u 10 časova na Adi Ciganliji (Terapijski vrt i tereni za OSI) biće organizovana manifestacija "DrugAčiji?" u organizaciji  Centara za nove ideje. Partneri su Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd, Inviktus media doo uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Ovom manifestacijom otvara se ,,Leto na Adi za osobe sa invaliditetom". Na svečanom otvaranju prisutnim učesnicima obratiće se promoter celokupnog projekta, legenda jugoslovenske i srpske atletike gospodin Nenad Stekić.
 
Cilj manifestacije je da se osobama sa invaliditetom, poboljša psihofizičko stanje bavljenjem sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi i u Terapijskom vrtu Ade Ciganlije. Ovim projektom „DrugAčiji 2016“ podiže se nivo svesti poslodavaca o socijalnoj uključenosti osoba sa invaliditetom u poslovni život, kao i povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva.
 
Program učesnicima pruža mogućnost takmičenja u različitim disciplinama koje su prilagođene osobama sa invaliditetom: šah, košarka, tenis, pikado, boćanje, a predviđen je i  joga čas.