Dodjite na sjajnu zabavu  u “Hram srpskog tenisa”
Izuzetni teniski doživljaj,  sjajna zabava i druženje, razna iznenadjenja i nagrade i ovoga puta će dočekati brojne posetioce sportsko-zabavnog programa turnira – za vikend 24. i 25. septembra, okupiće veliki broj poznatih i proslavljenih ličnosti naše javne i profesionalne scene u muškoj i ženskoj konkurenciji koje redovno i na zapaženom takmičarskom nivou igraju tenis !

Mnogi od prošlogodišnjih učesnika – poput Žike Zana , Dragana Gagija Jovanovića, Baneta Trifunovića, Aleksandra Milića Milija, Save Miloševića, Zorana Bate Mirkovića, Niggora, Milana Vasića, Vanje Grbića, Igora Butulije,  Adriane Čortan, Jelene Zana, Merime Njegomir – potvrdili su učešće i ove jeseni. Trofej pobednicima i finalistima „Celebrities Challengera“ u svim konkurencijama i ove godine će uručiti selektor Dejvis Kup Reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović ,  dok će humanitarni fond turnira biti posvećen školi „Stefan Dečanski“ za decu oštećene sluhom i nagluve.

Mečevi oba dana programa turnira poznatih i mini-tenisa – u subotu 24. septembra i nedelju 25. septembra - biće igrani od deset sati ujutru do osam uveče (10:00-20:00 h).

Ulaz za publiku je slobodan !


Dodjite sa prijateljima na sjajnu zabavu  u “Hram srpskog tenisa” – Teniski centar NOVAK na Dorćolu - na „Celebrities Challenger Belgrade 2011“ i navijajte za vaše favorite među poznatim i budućim asovima !