Reebok kolekcija pomaže jačanju slobode pokreta kod svih oblika vežbi
Kompanija Reebok svesna je da tokom treniranja želite da se usredsredite na svoje ciljeve i vežbanje, a poslednje što vam je potrebno je da vam odeća koju nosite na bilo koji način odvlači pažnju. Tim povodom Reebok će na proleće 2013. godine predstaviti jedinstvenu, raznovrsnu, funkcionalnu i izdržljivu kolekciju odeće i obuće koja je kreirana da zadovolji potrebe treniranja, jer se prilagođava prirodnom načinu kretanja tokom vežbanja.

Reebok kolekcija inspirisana je funkcionalizmom koji je upotpunjen dozom stila, i namenjena je onima koji iz svog vežbanja žele da izvuku maksimum. Reebok proizvodi iz nove linije izrađeni su od rastegljivih materijale koji obezbeđuju slobodu pokreta i struktura koje smanjuju trenje tokom vežbanja. Reebok kolekcija napravljena je na principu Play tehnologije, zahvaljujući kojoj je obezbeđena udobnost u svim uslovima.

“Mi u Reebok-u želimo da omogućimo svima koji se bave sportskim aktivnostima, da se koncentrišu isključivo na svoje vežbanje kako bi mogli da postignu željene ciljeve treninga”, objašnjava Kris Frojo, šef Odseka opreme za treniranje u kompaniji Reebok. “Reebok ∆ kolekcija je kreirana tako da da se prilagođava svakom pokretu i tako eliminiše sve one činioce mogu da ometaju učinkovitost tokom vežbanja.”

Reebok teži da izmeni način na koji ljudi doživljavaju, definišu i primenjuju fitnes. Reebok želi da im omogući primenu oblika fitnesa u kojem su više angažovani, da prihvate svoje strasti i postanu fizički, mentalno i socijalno spremni za život.

O kompaniji Reebok

Reebok International Ltd., sa sedištem u Kantonu, Masačustes, SAD, je vodeći svetski dizajner, snabdevač i distributer odeće, obuće i opreme za sport, fitnes  i slobodno vreme. Kao globalni brend koji inspiraciju crpi iz američke kulture, Reebok je pionir u industriji sportske opreme i ima bogato istorijsko nasleđe u oblasti sporta, treninga i fitnesa. Deo adidas Grupe, Reebok posluje kroz brojne divizije Reebok Brand, Reebok-CCM Hockey i Sports Licensed divizije.

Za više informacija posetite Reebok na www.reebok.com.