Dve hiljade potrošača, u Maxi supermarketima širom Srbije, će glasati za svoje omiljene domaće proizvode i brendove. Na osnovu tih glasova, dodeliće priznanja “Moj izbor 2015″. Pozivamo Vas da i Vi date svoj glas i da nam pomognete da saznamo koji domaći proizvod/brend je najomiljeniji među korisnicima interneta.

Pogledajte 195 najboljih domaćih proizvoda i brendova, razvrstanih u 19 kategorija ovde

Dodelu priznanja Moj izbor organizuje udruženje Moja Srbija uz podršku Grada Beograda, Kancelarije potpredsednika Skupštine Republike Srbije dr Vladimira Marinkovića, kao i Privredne komore Beograda. Cilj akcije je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji.

Priznanje “Moj izbor” se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovo priznanje se mogu nominovati i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.

Moj izbor 2014: Nagrađene najodgovornije kompanije i organizacije u Srbiji

2014. godine, u Svečanoj sali Skupštine grada, po četvrti put, svečano su dodeljena priznanja “Moj izbor” za društvenu odgovornost. Ove godine dodeljeno je 13 priznanja kompanijama za njihove društveno-odgovorne akcije, kao i dve zlatne medalje za najodgovorniju kompaniju i za najbolju društveno-odgovornu aktivnost u 2014. godini.