KNJAZ MILOŠ ESCAPE ROOM AVANTURA
Nakon Mineralizacije Srbije kroz video projekciju u pokretu, Knjaz Miloš nastavlja kampanju Kralj Minerala prateći svetske trendove. Za ekipe sastavljene od predstavnika medijskih kuća i poznatih ličnosti kompanija je pripremila poseban doživljaj i organizovala popularnu igru „Escape room“. Svoju snalažljivost testirali su Marina Kotevski, Aleksa Jelić, Ivan Mihailović, Tamara Paunović i Petar Benčina.

Igra Escape room osmišljena je tako da takmičari, prateći zagonetne tragove u ograničenom vremenskom periodu, pronađu način da deaktiviraju bombu i izađu iz sobe. Knjaz je dodao nekoliko prepreka kako bi takmičari otkrili i poneli iz sobe i pet minerala koji čine Knjazovu balansiranu kompoziciju Kralja minerala (Na, K, SiO2, Mg i Ca).

Aleksa Jelić i Marina Kotevski bili su oduševljeni Knjaz escape room iskustvom, dok su Tamara Paunović, Ivan Mihailović i Petar Benčina sigurni da će se uskoro oprobati ponovo u sličnom izazovu.

Prvobitna online igra „Escape room“ je vrlo brzo postala svetski fenomen, realni doživljaj u kojem se oprobalo oko 10 miliona ljudi u svetu, a veoma mali procenat učesnika uspeo da pronađe sve tragove i izađe iz sobe bez pomoći sa strane, što je cilj igre.