Uz popuste i poklone čeka vas druženje sa tiktokerom Neuspeh Jokeru - Da li ste osetili tu toplinu i zadovoljstvo kada vas neko zagrli? Taj osećaj da upoznaš nekoga posle dugo vremena, i preneseš sve svoje emocije i osećanja u čvrst zagrljaj i bez reči im pokažeš koliko ti nedostaje, koliko ih voliš, koliko ti je stalo do njih, koliko je važno što su oni u tom životu i kako je tvoj život nepotpun bez njih. Zagrljaj daje sve odgovore. U susret omiljenom februarskom prazniku, Danu zaljubljenih, od 12. do 14. februara u ADA MALL shopping centru organizujemo specijalnu akciju pod nazivom Lavina poklona i ljubavi.

Obradujte voljenu osobu atraktivnim poklonom uz specijalne popuste, a za račune preko 7,000 RSD (58 bodova) uz Ada mall Loyalty karticu na poklon dobijate plišanog medu. Ukoliko nemate Ada mall Loyalty karticu, istu možete potpuno besplatno dobiti na info pultu centra.

Očekuje vas tri dana super popusta, od subote do ponedeljka, i nezaobilaznih darivanja. Lista popusta za period od 12 – 14. 2. ćete moći da pronađete na sajtu www.adamall.com

Posebna poslastica biće druženje sa popularnim TikTokerom koji se krije iza imena NEUSPEH JOKERU. Omiljeni virtuelni junaci Milica i Paja sa svojim dogodovštinama uneće malo smeha u praznik ljubavi. U ponedeljak 14. febuara od 12 do 14 časova družimo se na trećem spratu ADA MALL-a.