ADIDAS I DERIK ROUZ LANSIRALI D ROSE 3.5 PATIKE SA POTPISOM SLAVNOG KOŠARKAŠA
Adidas je predstavio D Rose 3.5 patike za košarku sa potpisom Derika Rouza. Dizajnirana i razvijena u saradnji sa plejmejkerom Čikago Bulsa, nova patika ima unapređene performanse, jasniji stil i više ličnih detalja od prethodnog modela D Rose patike.

“Moj glavni cilj je poboljšanje igre i unapređenje forme, a D Rose 3.5 ima isti pristup. Patika predstavlja najbolje od prošlog modela koje su sada još bolje. Osećam veću udobnost i potporu na terenu, a uz to patike su savršeno stilizovane”  rekao je Rouz.

D Rose 3.5 patike, inspirisane Rouzovim napornim radom na njegovoj igri, karakterišu inovativna tehnologija, bogat stil sa još više ličnih detalja zvezde Čikago Bulsa.

Kako bi nadmašili potrebe Derikovog jedinstvenog stila u igri, ekstremne promene u pravcu kretanja na terenu i eksplozivnost, adidas dizajneri kreirali su D Rose 3.5, koja obezbeđuje veću podršku i udobnost od predhodnog modela ovih patika.  

Dodatne performanse ovih patika uključuju ergonomski oblikovan deo oko gležnja kako bi se osigurala maksimalna podrška, kao i mrežasti jezik koji poboljšava udobnost i propuštanje vazduha. Sprintframe tehnologija omogućava povratak energije i smanjenje težine kako bi Derik postigao najbolji učinak na terenu.

Spiralni dizajn spoljašnog dela patike, inspirisan Derikovim ciljem da unapredi igru, funkcionalnost  i fleksibilnost, pruža zaštitu pete tokom igranja. Logo na 3.5 patici predstavlja  Derikov uspeh van terena postignut zahvaljujući podršci njegove porodice, a deo na unutrašnjosti jezika inspirisani su Derikovom tetovažom i Čikago zastavom. Svaki novi model (Colorway) D Rose 3.5 karakterisaće posebni grafici, materijali i boje i predstavljaće detalje iz Derikovog života kao i stila igre.

Tri linije se i na ovom modelu pojavljuju na zadnjem delu patike i predstavljaju Rouzovu brzinu. Takođe, linije obavijaju đon, zahvaljujući čemu će ih protivnici videti ne samo kada Derik bude ispred njih, već i kada prelazi preko njih.

Uskoro, nove adidas Rose 3.5. patike naći će se u prodaji u adidas radnjama širom Srbije.