Ujedinjeni Arapski Emirati otvaraju 80 radnih mesta za manekene iz Srbije i regiona
Svetski popularna modna marka Abercrombie & Fitch će za potrebe otvaranja lanca radnji u Dubaiju na jesen ove godine, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima angažovati 80 manekena iz Srbije i regiona u saradnji sa vodećom srpskom modnom agencijom Fox Fashion Agency. Naime, po prvi put u praksi manekenskog posla se događa presedan da je jedna svetski poznata kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom modne odeće spremna da zaposli manekene za mesečnu platu i to na ugovor do 2 godine sa mogućnošću produžetka.

Ova globalna kompanija koja se bavi trgovinom modnom odećom pristupačnog cenovnog ranga, već dugi niz godina posluje na američkom, kanadskom, britanskom i azijskom trzistu a uskoro planira ekspanziju na trzistima Bliskog Istoka. Abrecrombie & Fitch kompanija je ustanovila tipičan izgled svojih manekena, koji su ujedno i zaposleni na puno radno vreme, a to je da su prvenstveno atraktivni, elkoventni i komunikativni. Sledeći ovaj princip u odabiru svojih zaposlenih, ovaj svetski brend je procenio da je upravo izgled devojaka i mladića iz Srbije i regiona odgovarajući za trziste Bliskog Istoka. Opis posla manekena će biti rad na prodajnim mestima u Dubaiju a oni će ujedno biti i ambasadori ovog brenda sa mogućnošću da postanu i zaštitna lica Abrecrombie & Fitch reklamne kampanje.

Zainteresovani devojke i mladići koji žele da postanu ambasadori Abecrombie & Fitch modne marke u Dubaiju mogu se prijaviti putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili potražiti više informacija o samoj audiciji na oficijalnoj facebook stranici agencije: facebook.com/FoxFashionAgency. Finalne audicije će se održati 15. juna u Beogradu i 15. jula u Novom Sadu.

O kompaniji ’Abrecrombie & Fitch’

Abercrombie & Fitch Co. (NYSE: ANF) je vodeća svetska kompanija za proizvodnju i prodaju odeće pristupačnog cenovnog ranga i u svojoj paleti ima četiri modne marke: Abercrombie & Fitch, Gilly Hicks, Hollister Co., i Abercrombie. Osnovana je 1892. godine u Ohaju - SAD, gde je i globalno sedište kompanije. Posluje na trzištima Sjedinjenih Američkih Drzava, Kanade, Velike Britanije, Azije i uskoro planira ekspaniziju na trzištima Bliskog Istoka. Više informacija na www.abercrombie.com

O agenciji ‘Fox Fashion Agency’

Modna agencija Fox osnovana je 1999. u Beogradu sa misijom da sa prostora Srbije i regiona plasira manekene u vodeće svetske modne centre: Milano, Pariz, London, Njujork i na modna trzišta Bliskog Istoka i Daleke Azije. Do sada je iz agencije potekao čitav niz manekena koji su angažovani za kampanje i revije najprestižnjih globalnih modnih i kozmetičkih kuća kao sto su: Armani, Chanel, D&G, Dior, Gianfranco Ferre, Channel, L’Oreal, Deborah i mnogi drugi. Vodeći svetski časopisi kao što su Vogue, Elle, Marie Claire i l’Officiel objavili su bezbroj editorijala sa manekenima agencije Fox. Ovim je modna agencija Fox sa opravadanjem zaslužila epitet najuspešnije srpske modne agencije. Više informacija na www.foxmodel.com