Postanite "Mlađi referenti"
Povodom filma "Mlađi referenti" koji će premijerno u domaćim bioskopima biti prikazan 27. juna, ove srede, 26. juna, od 19 do 22h na "Naxi plaži" održaće se provera sposobnosti za mlađe referente, koja osim dobre zabave ima za cilj i da pomogne sugrađanima da unaprede svoje veštine i lakše dođu do posla.
 
Učesnici će odgovarati na set zabavnih pitanja, a one sa najkreativnijim odgovorima očekuju interesantne nagrade. - Kompanija "LINK Group" pokloniće jednogodišnje školovanje na ITAcademy, onlajn pohađanje nastave smera po izboru, kao i letnju školu programiranja za srednjoškolce na Visokoj školi za informacione tehnologije ITS. Učesnici mogu da osvoje i karte za premijeru filma "Mlađi referenti", a svim kandidatima koji prođu test biće dodeljene diplome. Osim potvrde o završenom testiranju diplome će sadržati i savete za efikasniju potragu za poslom i bolju pripremu za razgovor za posao, koje je pripemio sajt Poslovi.infostud.com.

U okviru "Naxi plaže", koja je i ovog leta organizovana na platou ispred "Ušće Shopping Center-a", svi zaniteresovani za učešće moći će da testiraju svoju spremnost da postanu mlađi referenti na štandu MegaCom Filma.

Pitanja će biti inspirisana testovima za posao koji su predstavljeni u filmu "Mlađi referenti", a koji pre svega služe za procenu kreativnog razmišljanja kandidata. U ovoj komediji Vins Von i Oven Vilson igraju četrdesetogodišnjake koji su ostali bez posla i dolaze na ideju da okušaju svoju sreću u najuspešnijoj internet kompaniji - Guglu. Od razgovora za praksu do probnog rada, Bili i Nik se suočavaju sa nizom neobičnih zadataka koji više od poznavanja moderne tehnologije zahtevaju inovativno razmišljanje.

Publika koja je film "Mlađi referenti" pretpremijerno pogledala na nedavno održanoj letnjoj reviji filmskih hitova "Blocksbuster", mogla je da se uveri da su nekadašnji "Lovci na deveruše", Vins Von i Oven Vilson, i dalje jedan od naduhovitijih filmskih tandema.