Postani organizator događaja koji se pamte
Budi uvek u dobrom društvu i zanimljivim mestima! Event planiranje – organizacija događaja je industrija koja se poslednjih godina razvija neverovatnom brzinom. Shodno tome neprekidno raste i potražnja za kvalitetnim stručnjacima iz ove oblasti koji su spremni da u svakom trenutku uspešno organizuju i najmanje, i najveće događaje. Događaji – eventi mogu se podeliti u 4 grupe u zavisnosti od delatnosti za koju se sam događaj organizuje: Proslave (jubileji, smotre, žurke, venčanja, godišnjice, rođendani…); Edukacije (konferencije, sastanci, kongresi, seminari…); Promocije (lansiranje proizvoda, sajmovi, modne revije, izložbe…); Ostali događaji (festivali, koncerti, komemoracije…).
 
Razlozi organizovanja događaja razlikuju se u zavisnosti od delatnosti preduzeća, Najčešći su:
 
- podizanje zapaženosti u javnosti
- stvaranje odnosa poverenja
- jačanje imidža firme
- zbližavanje sa klijentima-kupcima
- nagrađivanje zaposlenih
- promocija proizovda ili usluge.

Proces planiranja, organizacije i realizacije jednog događaja (koncerta, konferencije, rođendana, modne revije, svadbe, žurke…) veoma je složen. Iz potrebe da se ništa ne prepusti slučaju, firme sve više unajmljuju organizatore događaja/ event planere. Najčešće, preduzeća angažuju osobe sa dobrim organizacionim sposobnostima ili neku agenciju koja ima svoj event tim. Možete biti angažovani od strane javnog ili privatnog sektora, kao i za rad sa nevladnim organizacijama. Pored firmi, mnoštvo pojedinaca takođe traži usluge event menadžera.
 
Kako bi odgovorili na zahteve vremena, pomogli ljudima da lakše pronađu ili promene posao, organizovali smo stručnu obuku za osobe koje žele da se bave poslom organizacije događaja-event planiranjem. Iskoristite činjenicu da su stručnjaci u ovoj oblasti postali veoma traženi i odlično plaćeni.
 
Obuka za event planera predstavlja najbolji i najkvalitetniji put ka ostvarenju vaših želja. Mnogima se već isplatilo! Za pohađanje event obuke nije vam potrebno nikakvo predznanje iz oblasti organizacije događaja, niti diploma fakulteta. Na event kurs mogu se prijaviti svi koji sebe vide u poslu planiranja i organizacije događaja: zaposleni u firmama, studenti, nezaposleni, osobe koje hoće da se prekvalifikuju za tražene poslove…
 
Kurs za organizatora događaja je zasnovan na 100% praktičnom radu polaznika na konkretnim primerima. Program je zanimljiv, interaktivan i predstavlja srž onoga što treba da se zna o poslu organizatora događaja. Naglasak je na interakciji između predavača i polaznika, studijama slučajeva, iskustvenom učenju, kako biste kad izađete iz naših učionica, odmah mogli da primenite u poslu i životu ono što ste naučili kod nas. Za 4 nedelje, korak po korak kroz svaki segment organizacije, steći ćete odmah primenjivo znanje potrebno svakoj kompaniji. Naučićete samostalno da isplanirate, uspešno realizujete, iskontrolišete i procenite učinak svakog događaja.
 
Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
 
Obuku vodi predavač čije praktično iskustvo čini veliki broj uspešno isplaniranih i realizovanih događaja različitog tipa. Biće vaš odličan sagovornik – na skoro sva pitanja koja postavite dobićete krajnje profesionalne odgovore.
 
Gde ćete moći da se zaposlite?
 
Po završetku kursa moći ćete da se zaposlite u svakoj firmi ili preduzeću jer je posao organizacije događaja nešto što je potrebno svakoj moderno orijentisanoj kompaniji. Potrebu za stručnim organizatorima događaja imaju kako ugostiteljski objekti – hoteli, restorani, kafići, diskoteke kao i sve ostale firme koje žele da povećaju broj klijenata i zaradu. Takođe, moći ćete da radite u sve većem broju event agencija, koje “niču” na našem tržištu.
 
Ulaganje u kvalitetno obrazovanje = najbolja investicija
 
Majski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 23.04.2018. ostvarujete 50% popusta na kurs.
 
Sve što treba da uradite je da pozovete: 011/40-82-116 , 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.
 
Rezervacija mesta iznosi 1900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1900 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.
 
Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata. Cena naprednog nivoa učenja iznosi 8950 din/mesečno. Za stare polaznike obezbeđen je dodatni popust. Prema Vašoj želji, škola može organizovati i individualne časove učenja. Trajanje, cenu i dinamiku nastave dogovarate sa našim savetnicima za upis.
 
Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara