Jedini licencirani program za odnose s javnošću, LSPR započinje upis XXIII generacije. Program  je priznat od strane ITOL-a (Institute of Training and Occupational Learning), NUJ-a (The National Union of Journalists) i CPD-a (Continuing Professional Development), izvodi se po istoj metodologiji u Beogradu kao i u Londonu. U Srbiji LSPR škola je dobila tradicionalnu godišnju nagradu Društva Srbije za odnose sa javnošću - Priznanje za unapređenje struke kroz publicistiku, obrazovni i javni rad.
 
LSPR program je visoko cenjen kako u Velikoj Britaniji, tako i na globalnom nivou, što se ogleda u kvalitetu i obimu naše liste klijenata. Neki od naših polaznika o LSPR programu rekli su:
 
„LSPR mi je dao potrebno samopouzdanje da govorim pred ljudima, počela sam da primećujem više detalja u komunikaciji, da koristim određene taktike u komunikaciji, a počela sam i više da pratim vesti i da se informišem o dešavanjima u zemlji i svetu!“ Marina Aleksić, Coca-Cola HBC
 
„Predavači su nas podsetili na neka stara znanja, koja smo možda zaboravili, a kroz primere i dobru praksu otkrili i brojne nove tajne „zanata“ dosta smo učili ali smo se i dosta smejali.“ Bojana Vićentijević, Energoprojekt
 
Preuzmite karijeru u svoje ruke, budite u toku sa trendovima i savetujte se sa profesionalcima u svetu komunikacija!
 
Priznati stručnjaci iz oblasti komunikacija podeliće sa Vama svoja iskustva i pružiće Vam priliku da se i sami oprobate u rešavanju problema sa kojima se kao PR svakodnevno susrećete. Predavanja počinju 28. oktobra i traju do 5. decembra 2017. godine. LSPR program će se tokom više od  mesec dana  fokusirati na kreiranju komunikacijskih kampanja, upravljanju brendom, prevazilaženju i smanjivanju komunikacijskih rizika, poboljšanju reputacije, komunikaciji sa stejkholderima, kreiranju celokupne strategije komunikacije.

Iskoristite promotivni period do 31. avgusta 2017. godine za celokupne uplate i ostvarite 20% popusta.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom na 011/7152-500.

PRIJAVA OVDE