CODEstantine, konferencija za iskusne programere i IT stručnjake, održaće se pauze ponovo uživo u Nišu, 3. i 4. juna u hotelu Tami Residence. CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima. Konferencija se organizuje šesti put, a prethodnih pet je okupilo više od 1000 posetilaca. Ove godine se očekuje 12 predavača, poznatih stručnjaka u oblasti IT-a, dva paralelna bloka predavanja, panel diskusija, kao i prostor za upoznavanje i razmenu znanja i iskustva. Predavanja su na temu programiranja i IT inovacija, ali i preduzetništva u oblasti tehnologije.

Jedna od novina ovogodišnje konferencije su poznati predavači iz Evrope. Programeri će imati priliku da, osim predavača iz Srbije, čuju predavanja lidera u oblasti informacionih tehnologija iz Milana, Stokholma i Sofije.

Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog organizovanja CODEstantine konferencije.

Prodaja karata je u toku, a svoje mesto možete rezervisati na veb-sajtu konferencije.

Više informacija možete naći na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn), kao i na veb-sajtu codestantine.com

Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.