Ovoga leta možete svojoj koži priuštiti svu neophodnu negu i zaštitu jer u bolje snabdevenim apotekama Eucerin® preparate za zaštitu od sunca do kraja juna možete nabaviti po ceni sniženoj 20%. Spremate li se za odlazak na more ili tokom radne sedmice, a posebno vikendom, svaki slobodan trenutak koristite da vreme provedete pored reke, u prirodi i bašti ili na terasi? Svejedno koji je vaš odgovor na ovo pitanje, pri tome sigurno tražite i preparate koji će vam pomoći da to vreme ostane bezbrižno, to jest da adekvatno zaštitite svoju kožu od sunca. U tome će vam pomoći nekoliko Eucerin® saveta. Zahvaljujući unapređenim i novim formulacijama koje pružaju višestruke efekte, zaštita od sunca više nije samo to.

Eucerin® tonirani preparati za zaštitu od sunca nude pouzdanu i efikasnu zaštitu od sunca, a istovremenu obezbeđuju svu neophodnu negu prilagođenu individualnim potrebama kože. Uz to nude rešenje i za potrebu da ten izgleda ujednačenije.

U pitanju su tonirani preparati za zaštitu od sunca specijalno formulisani prema potrebama kože koja stari, koja je sklona hiperpigmentacijama od sunca ili masna i sklona aknama. Dve nijanse ovih preparate, svetlija i tamnija, razvijene su u saradnji sa profesionalnim šminkerima i savršeno se prilagođavaju tonu kože, doprinoseći da osim što je zaštićena, izgleda ujednačeno i blistavo.  
Za održanje zdravlja naše kože tokom izlaganja suncu veoma je važno da preparate za zaštitu od sunca koristimo redovno, a mnogi od nas se ne pridržavaju tog pravila zbog lepljivog i masnog traga koji nakon nanošenja ostaje na koži.

Ovaj problem rešava Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+, koji pruža visoko efikasnu i pouzdanu zaštitu od negativnih efekata sunca, ali bez lepljivog traga na koži. Inovativna Dry-Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente. Zahvaljujući tome samo par trenutaka nakon nanošenja koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.

Kada su deca u pitanju primena pravila odgovornog ponašanja na suncu i redovno nanošenje preparata za zaštitu od sunca još su važniji nego za odrasle. Zato je važno da za zaštitu dečje kože biramo specijalno formulisane preparate i da oni budu praktični za upotrebu.

Formulacije Eucerin® preparata za zaštitu osetljive dečje kože od sunca nude sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja kože uzrokovanih suncem, neguju i umiruju osetljivu dečju kožu.  Pakovanja ovih preparata prilagođena su porodičnim navikama. Eucerin® Sprej na pumpicu za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ od 300 ml omogućava nanošenje preporučene, dovoljne količine preparata, a zahvaljujući pumpici čini postupak nanošenja lakšim i bržim.  

VIŠE OD UV ZAŠTITE

Unapređena formulacija Eucerin® linije za zaštitu od sunca zasnovana je na spektralnoj tehnologiji koja kombinuje visoko efikasnu UV i fizičku i biološku zaštitu kože od posledica dejstva vidljive svetlosti visoke energije. Fizičku zaštitu od negativnih efekata takozvane plave, to jest HEVIS ((High Energy Visible Light) svetlosti, u formulaciji Eucerin® preparata za zaštitu od sunca obezbeđuju obojeni pigmenti, koji apsorbuju i reflektuju UV i plavu svetlost sprečavajući oksidativni stres u koži. U biološkoj zaštiti glavnu ulogu igraju likokalkon A, koji neutrališe slobodne radikale nastale pod uticajem UV i plave svetlosti, i gliciretinska kiselina, koja pruža podršku prirodnim mehanizmima obnove DNK ćelija kože.