VICHY SPA U TEGLICI - AQUALIA THERMAL SPA
Korišćena vekovima u Vichy SPA centru, termalna voda je pravi saveznik osetljive kože. „Voda lepote” negovala je careve, poznate ličnosti i najzahtjevnije tipove kože, a danas je srce svih Vichy proizvoda. Laboratorije Vichy predstavljaju ekskluzivno iskustvo SPA tretmana u novoj liniji AQUALIA THERMAL SPA: Aqualia Thermal noćna spa nega je obnavljajuća gelasta krema protiv znakova umora, a Aqualia Thermal dnevna spa nega je vodenkasti gel za umirivanje i jačanje kože lica. Oba proizvoda pružaju dugotrajnu hidrataciju kao i efekat SPA tretmana- svako jutro i svake noći.

VICHY TERMALNI SPA

Poznata i kao „voda lepote” Vichy termalna voda je negovala careve, poznate ličnosti i najzahtjevnije tipove kože pre nego što je njena efikasnost dokazana sa 12 testova i 3 naučne publikacije. Korišćena vekovima u Vichy SPA centru, bogata je sa 15 blagotvornih minerala i pravi je saveznik osetljive kože. Nalazi se u srcu svakog tretmana Vichy Spa centra: umirujućim kupkama, četvororučnim masažama pod tuševima i kontinuiranim orošavanjem slavnom termalnom vodom Vichy. Danas je svaki tretman takav da je prilagođen da brine o koži čineći je mekom i umirenom i to sve zahvaljujući vodi lepote. Uronjeno u vodu, telo se opušta dok lice otkriva posebno formulisan ritual prožet Vichy termalnom vodom u tri koraka: čišćenje, umirivanje i na kraju čulni tretman nege koji kožu ispunjava. Svesni potreba žena sa osetljivom kožom i njihove potrage za odgovarajućom svakodnevnom negom, Laboratorije Vichy po prvi put predstavljaju posebno iskustvo u okviru dve nege, bogate termalnom vodom i inspirisane Vichy Spa tretmanima.

AQUALIA THERMAL SPA: Obnavljajuća SPA  linija koja hidrira, daje osećaj punoće i otkriva blistavost. Aqualia Thermal Spa je više od hidratacije –spa nega u teglici koja transformiše lepotu kože. Linija se sastoji od dva inovativna proizvoda: Aqualia Thermal noćna spa nega je obnavljajuća gelasta krema protiv znakova umora koja pruža intenzivno dejstvo preko noći i dugotrajnu hidrataciju tokom dana. Aqualia Thermal dnevna spa nega je vodenkasti gel za umirivanje i jačanje kože koji trenutno daje blistavost koži i dugotrajnu hidrataciju. Oba proizvoda su hipoalergena, bez parabena i sadrže termalnu vodu Vichy.

HIJALURONSKA KISELINA x 2* + AQUABIORYL
*U formuli noćne SPA nege u odnosu na ostale dnevne nege AQUALIA THERMAL.

Aquabioryl™, ekskluzivni pojačivač hidratantnog dejstva, i hijaluronska kiselina koja popunjava kožu, su higroskopni molekuli koji mogu da zadrže vodu i odvedu je duboko u kožu. Spoj navedenih molekula pruža 12-časovno prenošenje hidratacije kako bi koža bila opskrbljena Vichy Spa vodom i deluje tako da pruža trenutan osećaj hidratacije i vidljivu transformaciju kože.

VICHY TERMALNA VODA

Poboljšava kvalitet kože i pomaže koži u borbi protiv starenja zahvaljujući antioksidativnom dejstvu i svojim umirujućim osobinama. Vichy termalna voda nastaje tokom sporog prolaska kroz kristalne dubine vulkana Auvergne i tu se menja i puni dragocenim mineralima pre nego što izađe na površinu čista i prirodno blagotvorna. Bogata je jedinstvenim spojem više od 15 blagotvornih i dragocenih minerala poput gvožđa, kalijuma, kalcijuma, mangana i silicijuma i priznata je zbog svojih izuzetnih osobina da smiruje, jača i obnavlja čak i osetljivu kožu.

AQUALIA THERMAL DNEVNA SPA NEGA-doživite efekat inspirisan SPA tretmanom, svako jutro.
 
Intenzivno sveža i kristalno čista gelasta tekstura pruža trenutno pojačanje blistavosti osetljive kože. Okrepljena i intenzivno hidrirana, koža izgleda svežije, a ten je ujednačeniji. Tekstura se brzo upija, ne ostavlja masne tragove i primerena je za normalnu i mešovitu kožu.

AQUALIA THERMAL NOĆNA SPA NEGA-doživite efekat inspirisan SPA tretmanom u jednoj noći

Tekstura gelaste kreme pruža dugotrajan osećaj hidratacije i prijatnosti. Koža deluje obnovljeno i vidljivo je svežija i blistava dok je na dodir  mekana i nežna. Aqualila Thermal noćna Spa nega može da se koristi i kao maska, jednom do dva puta nedeljno. Hijaluronska kiselina je udružena sa termalnom spa vodom kako bi obnovila kožu preko noći - kada je proces regeneracije prirodno na vrhuncu.


AQUALIA THERMAL NOĆNA SPA NEGA 75 ML - 2859 RSD*
AQUALIA THERMAL DNEVNA SPA NEGA 75 ML - 2640 RSD*
* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.