VICHY NORMADERM RUTINA
Za masnu kožu je karakteristična prekomerna aktivnost lojnih žlezda zbog čega koža, posebno u  T-zoni (čelo, nos, brada), dodatno sija. Svakodnevna rutina čišćenja i nege kože je od ključnog značaja za  rešavanje problema masne i problematične kože. Važno je odabrati proizvode prikladne za određeni tip kože kako bismo regulisali lučenje sebuma, a da pritom ne isušimo kožu. Vichy linija Normaderm je kompletna linija za borbu protiv nepravilnosti- za svaki tip kože.

Za masnu i problematičnu kožu je karakteristična prekomerna aktivnost lojnih žlezda i zato pravilno čišćenje i nega lica predstavljaju prvi važan korak na putu do zdravog i lepog izgleda kože. Tajna uspešnog uklanjanja nepravilnosti se skriva u rutini i poštovanju jednostavnog pravila koje će pomoći u postizanju trajnih rezultata: ujutru i uveče očistimolice primerenim proizvodom koji obezbeđuje blag efekat pilinga i reguliše proizvodnju sebuma. Pravilnom rutinom čišćenja kože smanjićete nepravilnosti i sprečiti nastanak novih.

Čišćenje kože je važna svakodnevna rutina koja je kod nege masne i problematične kože potrebna za postizanje optimalnog efekta Normaderm proizvoda.

Za potpunu negu masne i problematične kože Vichy je osmislio proizvode za svakodnevnu jutarnju i večernju rutinu koja obuhvata sledeće korake:

1. ČIŠĆENJE SA ISPIRANJEM: Za potpuno uklanjanje nečistoća i sebuma sa lica pranje samo vodom nije dovoljno efikasno. Za kožu sklonu nepravilnostima Vichy je stvorio Normaderm gel za dubinsko čišćenje problematične kože ujutru i Normaderm piling gel za otvaranje pora uveče. U Normaderm liniji je takođe na raspolaganju Normaderm 3u1 nega za čišćenje koja pruža trostruko delovanje: čišćenje lica, piling i maska.

2. ČIŠĆENJE BEZ ISPIRANJA: Za dodatno uklanjanje ostataka nečistoća, sužavanje pora i osvežavanje kože koristimo i losion, tonik ili micelarni rastvor. U liniji Normaderm na raspolaganju su Normaderm micelarni rastvor 3u1 za osetljivu kožu i Normaderm losion za čišćenje lica koji sužava pore.  

3. DNEVNA NEGA: Za različite godine i probleme kože sklone nepravilnostima Normaderm ima tri odgovora: Normaderm hidratantnu negu za kožu sklonu nepravilnostima koja je ujedno i izvrsna podloga za šminku;  Normaderm total mat koji je idealan izbor za osobe sklone masnom sjaju i znojenju- hidratantni gel upija sve znakove masnog sjaja; za žene posle 30. godine koje se osim sa prvim borama takođe bore i protiv nepravilnosti, idealan Vichy izbor je Normaderm Anti-Age nega protiv nepravilnosti i bora.

4. NOĆNA NEGA: Nepravilnosti vidljive danju nastaju noću, pa je zbog povećanog stvaranja sebuma bitna adekvatna noćna nega. Normaderm hronoaktivna noćna nega deluje iz noći u noć: površina kože je ujednačena, pore sužene, a koža vidljivo čistija.