Usne su jedan od simbola ženstvenosti, a kako bi zadržale lep i mladalački izgled, važno je da vodimo brigu o njihovoj nezi i zaštiti. Punoća, mekoća i senzualnost je ono čemu težimo, ali često nas proizvodi koje koristimo razočaraju i ostavljaju onaj lepljivi, teški osećaj na usnama. Sada, uz novi balzam za usne u svima omiljenom formatu Labello stika, možete da imate sve –  isprobajte negujući Labello Hyaluron Lip Moisture Plus i Rose koji će tvojim usnama pružiti dubinsku hidrataciju i učiniti ih osetno glatkijim. Inovativna formula Labello Hyaluron Lip Moisture Plus bezbojnog balzama pruža usnama intenzivnu dvadesetčetvoročasovnu hidrataciju zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja će prodreti duboko u slojeve tvojih usana i aktivirati sopstvenu proizvodnju istog sastojka. Labello se brine za tvoje usne, ali i za okolinu. Upravo zato, vodi računa o veganskoj formuli, bez mineralnih ulja i s 99 % sastojaka prirodnog porekla. Unutar formule hijaluronska kiselina je mešana s raznim hranljivim prirodnim uljima poput bademovog ulja i etarski dobijenog shea putera, a po prvi put Labello dolazi u spoljnoj ambalaži od recikliranog papira, bez plastike! Dostupno od aprila 2023.

• Trenutni osećaj glatkih i mekih usana

• Primetno čvršće, punije i manje naborane usne

• Lagana formula, bez osećaja lepljivosti

Ako želiš intenzivnu hidrataciju i dašak boje i volumena u isto vreme – Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose je pravi izbor za tebe! Zahvaljujući mentolu povećava protok krvi u usnama, daje osećaj punoće i ističe prirodnu boju usana.

Uživajte u laganom i svežem osećaju usana izraženije boje, bez osećaja lepljivosti uz Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose, ne samo da štiti spolja već i neguje i hidrira iznutra.

• Ultrahidrantna formula s hijaluronom za intenzivnu hidraciju

• Trenutni osećaj glatkih i mekih usana

• Primetno čvršće, punije i manje naborane usne

Labello Hyaluron Lip Moisture Plus bezbojni balzam, 5,50 ml neobavezujuća cena na polici: 415,92 Din

Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose, 5,50 ml