Uz kreativnu uličnu umetnost, urbanu muziku i kulinarske specijalitete s potpisom zvezde Masterchefa – Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja u Zagrebu, predstavili smo novitete uz koje će vam NIVEA SUN i ovog leta omogućiti maksimalnu uživanciju. Leto i sunce = zaštita, to je pravilo koje svi znamo, ali kada tražimo pravu kremu za sunčanje, izbor nam je otežan usled velike ponude raznih proizvoda. Ove godine, NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda omogućava ti zaštitu kože iznutra i spolja. Nežne, njegujuće i čištije formulacije trenutno štite kožu od UVA i UVB zraka i vodootporne su. Istovremeno, zahvaljujući antioksidativnom vitaminu E i glicerinu neguju kožu iznutra i hidriraju je 48 sati. Osim što štite našu kožu, NIVEA SUN Protect & Moisture losioni za zaštitu od sunca SPF 30  štite i okeane i mora.

Naime, njihova formula je 82 % biorazgradiva te ne šteti morima i okeanima jer ne sadrži oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen UV filtere, kao ni mikroplastiku. Nova, održivija formula ide i korak dalje sa svojim pakovanjem pa su svi NIVEA SUN Protect & Moisture proizvodi izrađeni od 50 % reciklirane plastične flaše i poklopca.

● Pouzdana zaštita od UVA i UVB zraka, opekotina i preranog starenja kože
● Vodootporna formula
● Zaštita kože iznutra s antioksidativnim vitaminom E i 48 sati hidratacije
● Održiva formula bez mikroplastike

Proizvod koji će vas ovog leta impresionirati tri puta većom vodootpornošću od uobičajene kreme za sunčanje jeste NIVEA Sun Protect & Moisture Ultra Sun krema za zaštitu od sunca SPF 50+, 150 ml.● Pouzdana zaštita od UVA i UVB zraka, opekotina i preranog starenja kože
● 3 puta duža vodootporna formulacija u poređenju s običnim vodootpornim sredstvom za zaštitu od sunca
● Zaštita kože iznutra s antioksidativnim vitaminom E uz 48 sati hidratacije
● Održiva formulacija bez mikroplastike
    
Za svakodnevnu zaštitu od UV zraka, plave svetlosti i zagađenja ovog će se leta pobrinuti NIVEA UV Face specialist triple protect fluid SPF 50+, 40 ml. Ovaj ultralagani i nemasni hidratantni fluid s hijaluronom trenutno se upija –  pogodan je za nanošenje ispod šminke i otporan na znoj, a zahvaljujući formulaciji s prirodnim antioksidansom – ekstraktom sladića, aktivira sopstveni odbrambeni mehanizam kože za zaštitu ćelija od nečistoća.

● Visokoefikasna i trenutna zaštita kože lica od UVA/UVB zraka, plave svetlosti i zagađenja
● Formulacija obogaćena ekstraktom sladića i hijaluronom, za glatku kožu vidljivo zdravog izgleda
● Praktično i održivo pakovanje kao i biorazgradiva formulacija bez mikroplastike
● Pogodan za normalnu, mešovitu i osetljivu kožu

Novo od maja 2023.

NIVEA Sun Protect & Moisture Ultra sun krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 150 ml – preporučena mpc 1.418 RSD
NIVEA Sun UV Face specialist triple protect fluid SPF 50+ 40 ml – preporučena mpc 1.565 RSD
NIVEA Sun Protect & Moisture losion za zaštitu od sunca SPF 30 400ml – preporučena mpc 1.986 RSD

Foto: Promo