Sajsi MC specijalna gošća u školi šminke Dragana Vurdelje
U okviru letnje škole šminke Dragana Vurdelje, jednog od najuglednijih beauty eksperata u regionu, specijalna gošća i model na master class-u i radionici u četvrtak 14. jula od 17 do 21 čas će biti pop autorka Sajsi MC. Polaznici škole će imati priliku da posmatraju make up tehniku Dragana Vurdelje a zatim da urade sopstvenu šminku na modelima uz asistenciju tima škole. Prijave putem zvanične Facebook stranice www.facebook.com/VurdeljaMakeUp.

Škola šminke jednog od najcenjenih beauty eksperata u regionu ove godine slavi 10. Jubilej. Polaznici master class-a će koristiti NYX profesionalnu šminku, koju obezbeđuje škola a nakon završene radionice dobiće sertifikate.

Profesionalna karijera Dragana Vurdelje započela je u Beogradu priznanjem Udruženja kozmetičara Srbije 1997. godine a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas i u svetu a učestvovao je u niz kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku, kao što su Estée Lauder, Inglot, Charlotte Tilbury, Zelens, Goldwell, Vidal Sassoon i sarađivao sa nekim od najvećih modnih dizajnera današnjice među kojima su Tom Ford i Stella McCartney, kao i modna kuća Burberry. Njegovo dugogodišnje iskustvo i ekspertiza čine ga našim najuglednijim beauty ekspertom danas, čiji je rad prepoznat i cenjen u celom regionu.