Osetljiva koža lica je kontinuirano izložena sunčevim zracima zato je njena pravovremena zaštita bitna kako bi se sprečile alergije na sunce, pojave pigmentacijskih fleka, prerano starenje kože i dugoročno oštećenje ćelija. Anthelios XL GEL-KREMA sa „dry touch“ teksturom pruža vrlo visoku zaštitu lica zahvaljujući patentiranom sistemu filtera Mexoplex®posebno namenjenih  koži osetljivoj na sunce.

Činjenica je da nismo svi jednaki kada je reč o suncu: neki tipovi kože imaju viši prag tolerancije od drugih. Osim toga, način na koji sunce utiče na naše telo povezan je sa raznim faktorima uključujući starost, osetljivost kože, mladeže, okolinu i uslove izlaganja. Iako je sunce neophodno za život, preterano izlaganje može trajno naštetiti koži, ali i zdravlju. Zbog toga je nužno voditi računa o vremenu provedenom na suncu i pravovremeno zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka. Cele godine je, pogotovo koža lica, izložena UVB i UVA zracima i njihovim štetnim efektima. UVB zraci (B kao bolne opekotine) podstiču tamnjenje, pa su glavni uzrok opekotina na koži. UVA zraci (A kao alergije ili anomalije) su štetniji od UVB zraka jer uzrokuju bol, prodiru duboko u kožu i ostavljaju vrlo štetne posledice poput alergija na sunce, poremećaje pigmentacije i ubrzavaju starenje kože. Nanošenje adekvatne zaštite može pomoći u prevenciji osećaja neprijatnosti, pogotovo kada je reč o osetljivoj koži lica. Za svakodnevnu zaštitu od UVA i UVB zraka Anthelios linija iz laboratorija La Roche-Posay nudi široki izbor tekstura za svaki tip kože, uključujući i onu osetljivu.

Anthelios XL: vrlo visoka zaštita u službi osetljive kože - ANTHELIOS XL „dry touch“ gel-krema za lice SPF 50+pruža optimalnu dermatološki ispitanu zaštitu zahvaljujući patentiranom sistemu Mexoplex® u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay sa umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Jedinstvena „dry touch“ tekstura  omogućuje trenutno upijanje bez masnog sjaja i  belih tragova. Proizvod je vodootporan, nekomedogen, ne sadrži  parfeme i paraben, pa je primeren za normalnu, masnu i problematičnu kožu. Novitet je i ambalaža u obliku pumpice za lakše korišćenje i doziranje proizvoda.

Osim odgovarajuće UV zaštite, žene sve više traže dodatne prednosti nege za zaštitu od sunca. Anthelios nudi rešenja za zaštitu od sunca za celu porodicu, a proizvodi su prilagođeni svakom pojedinom tipu kože i situaciji izlaganja.

ANTHELIOS XL COMFORT KREMA SPF 50+ Anthelios XL Comfort krema predstavlja optimalnu zaštitu sa upijajućom i veoma prijatnom teksturom. Hidratantna, baršunasta, nemasna i primerena za suvu kožu.

ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID ZA LICE SPF 50+ Nova veoma lagana tekstura: tečni, nemastan i neprimetan proizvod sa nevidljivim završnim slojem. Veoma vodootporna i za sve tipove kože.

ANTHELIOS AC FLUID SPF 30 - Visoka zaštita za lice u obliku matirajućeg ekstremnog fluida.  Upija i reguliše sebum na koži i zahvaljući tečnoj, nemasnoj i neprimetnoj teksturi ostavlja suvi trag na koži.

ANTHELIOS BLUR KREMA SPF 50 - Blur krema ima Inovativnu teksturu pene sa efektom optičkog izglađivanja koja se u trenu upija u kožu. Izglađuje sitne nepravilnosti i prirodno ujednačava ten. Ima baršunasti efekat, dolazi u dve nijanse i primerena je za sve tipove kože.

AKO BRINEŠ ZA SVOJE NAJMILIJE, PREGLEDAJ NJIHOVE MLADEŽE!

La Roche-Posay predstavlja platformu sa interaktivnim sadržajem koja svakog pojedinca ohrabruje da pregleda svoje mladeže i mladeže svojih bližnjih i da se savetuje sa dermatologom ukoliko primeti sumnjive znakove na svojoj koži. Ovim pristupom usmerenim na porodicu i zajednicu, ohrabrujemo ljude da šire spoznaju i pregled mladeža učine gotovo svakodnevnom navikom. Poruka je jasna: brinite o svojim najmilijima i pregledajte njihovu kožu. Postanite Skinchecker na: www.laroche-posay.com.hr/skinchecker.

ANTHELIOS XL Gel- krema SPF 50+ : 1.881,00 RSD*
ANTHELIOS XL  Comfort krema SPF 50+:  1.881,00 RSD*
ANTHELIOS AC FLUID SPF 30:  1.926,00 RSD*
ANTHELIOS XL Ultra light fluid SPF 50+: 1.926,00 RSD*
ANTHELIOS BLUR krema SPF 50: 2.088,00 RSD*

* Neobavezujuća, preporučena  cena (Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)